Sivu 1/1

Kajakkitraileri maastopyörään.

Lähetetty: 10:52:28 13.08.2017
Kirjoittaja RikuR
On ollut suunnitelmissa rakennella traileri kajakin vetämiseen polkupyörällä. Tarvetta on kun pitäisi päästä koluamaan metsäjärville ja kuinka ollakkaan monet kiinnostavista paikoista on puomitettu siten että autolla pääsee muutaman kilometrin päähän kohteesta. Ajatus olisi siis jatkaa metsäautoteitä pyörällä kajakki perään kytkettynä.

Oman toteutuksen suunnitelma on päässä hahmoteltuna, mutta ajattelin tiedustella onko täällä kenelläkään käytössä vastaava metodi metsäjärvien / lampien tavoittamiseen? Jos on niin miten kärry on toteutettu? Eniten kiinnostaa kytkeminen pyörään.

Käytössä Doublediamond-tarp Angler 12,5.

Re: Kajakkitraileri maastopyörään.

Lähetetty: 17:25:35 17.08.2017
Kirjoittaja jvelth74
Moi, ei ole suoraa vastausta, mutta itsellä on vastaavaan tarpeeseen hommattuna kajakin sijaan inflatable ponton boat, ja sen liikutteluun nokkakärryt. Niin ihan vaan ajatuksena, että helpottaako tai nopeuttaako se kajakin vetäminen maastofillarilla nyt oikein yhtään verrattuna kävelyyn kun kyse on kuitenkin vaan parista kilometristä, eikä ne puomien takaiset polut ole kovin hyvin kestopinnoitettu, joten nopeus polkupyörällä kajakki perässä jää kuitenkin pieneksi. Kävellen vedettäviä laitoksia, johon kajakin saa kiinni on runsaastikin.

Mutta tuolla on kyllä runsaasti kuvia fillarin kajakkitrailereista.
https://www.pinterest.com/pin/406590672582035132/