Meppsit vetää siiman kierteelle leikarillakin.

Alueen säännöt
Palsta heittokalastuksesta. Keskustelun aiheina heittokalastukseen soveltuvat kalapaikat, välineet, vieheet, kalastustavat jne.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Djippe
Viestit: 26
Liittynyt: 21:29:14 22.05.2015

Meppsit vetää siiman kierteelle leikarillakin.

Viesti Kirjoittaja Djippe »

Moi, onko tuo kauhian vakavaa kuitusiiman kanssa? Lukkoleikarista huolimatta mepps agliat vetää siiman kierteelle. Jos jollain on joku hyvä leikari merkki tiedossa niin vois kokeilla. Patrioitin ball bearing lukkoleikari size 1 on kauhian iso pikku vaappujen kanssa ja värkkäsin uistinrenkaasta ja g.t.r rolling swivel size 8 vilkkuihin kiinteän leikarin ja käytin pelkän viehelukon kera, mut ei sekään toiminu. Tämä ongelma siis 1 ja 2 koon aglioilla. Lotto ja minnow super vibraxit ei pyöritä.
Avatar
Samtheman
Pippelsman
Viestit: 7989
Liittynyt: 19:28:05 21.04.2005
Paikkakunta: Korso

Re: Meppsit vetää siiman kierteelle leikarillakin.

Viesti Kirjoittaja Samtheman »

Laita pieni onkipaino siihen solmusta jäävään häntään, niin kiertyminen vähenee. Ja jotkut lipat kestää jopa kiinnityslenkin taivutuksen 45 asteen kulmaan.
ISO uisteluvene kaupan! Nettivene 735003

Tsekkaa mun blogi: https://www.facebook.com/ruodollarokotettu/?fref=ts
KKN
Viestit: 121
Liittynyt: 09:31:43 15.10.2012

Re: Meppsit vetää siiman kierteelle leikarillakin.

Viesti Kirjoittaja KKN »

Kiinnityslenkkiä voi tosiaan varovasti taivuttaa ylöspäin. Pienemmät Profi-Blinker lukkoleikarit ovat toimineet itsellä tosi hyvin lippojen ja pikku vaappujen kanssa, vaikka eivät taida olla laakeroituja, ovat kuitenkin erittäin herkkiä ja hyviä ehkäisemään kiertymistä.
Vastaa Viestiin