Pitäisi ostaa kuivuri pääosin lihan ja kalan kuivaamista varten.
Löysin kaksi tälläistä vaihtoehtoa, toinen on Evermatin hyväksi todettu monen blogin perusteella mutta löysin toisen vaihtoehdon samasta hintaluokasta joka vaikuttaa lupaavalta myös. Osaisiko joku sanoa kumpi on parempi Evermat vaiko Klarstein joka vaikuttaa melko pätevältä myös?
https://www.prisma.fi/fi/prisma/evermat ... svikuivuri
vaiko
http://www.electronic-star.fi/Klarstein ... 0Keitti%F6
Tuossa vielä googlaillessa löytyi tälläinen, olisiko kenties paras?
http://kotipehtoori.kotisivukone.com/orakas-kuivuri
Kuivainta ostamassa
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Re: Kuivainta ostamassa
Joitain vuosia sitten oli noita kuivureita testattu jossain lehdessä. Olisko ollut peräti Erä. sen testin mukaan Orakas oli paras. Tuota Klarsteinia ei muistaakseni ollut mukana.
Miksi tehdä samanlainen vaappu, kun muilla? Semmoisenhan voi ostaa kaupasta!
Re: Kuivainta ostamassa
Mulla ollu Evermat käytössä n. 20v ja ei moittimista. Kuivaa lihat ja sienet ja yrtit ja hedelmät ja , ja ..., mutta jos nyt hankkisin, niin ehkä tuo Klarstein...?