Juu, eli ruispalaparin väliin vähän voita, sipurenkuloi, remulaatea ja päälle tuhti läjä mielellään vast'ikään pilkittyä/savustettua rautua/taimenta Norjan maalta, varmasti muutkin kalat käy mut tätä ny tuntuu riittävän
Sit vaan nippuun ja kohti kitusia, muutaman tunnin jos kelmussa ni paranee kun sipuli tekeytyy tai jotai. Nams mums, röyh.
Savupalaruiskala ..tai jotku leivät.
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Savupalaruiskala ..tai jotku leivät.
Einari se ei narise..