Jokivene Autioniemeläinen

Alueen säännöt
Tänne kaikki myynti- ja annetaan vuokralle -ilmoitukset liittyen kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Myynti-ilmoituksiin tulee laittaa hintapyyntö, jota ostajat voivat halutessaan yrittää tinkiä. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä. Sivuston ulkopuoliset myynti- ja huutoilmoitukset voit laittaa tänne. --- Myyntipalstan kehityskeskustelu -- Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
hopeatukka
Saitanivan sieni-insinööri
Viestit: 3758
Liittynyt: 06:22:11 30.03.2006
Paikkakunta: Kuusamo

Jokivene Autioniemeläinen

Viesti Kirjoittaja hopeatukka »

Myytävänä vene Hinta n. 700€
Kaverin puolesta, joka ei fb:ssä.

Vanerinen jokivene 5,5 * 1,2 m. Malli autioniemiläinen. Tehty perinteisellä menetelmällä: kokkapuu ja kaaret luonnonjuurta, kuparinauloilla, 2-soutunen airoineen, trimmitaso. Testattu Muoniojoella Kangosjoelta Äkäsjoelle 5päivän eväät ja leiriytymisvälineet mukana kalastellen samalla. Erittäin vakaa vene: nivat ja kosket selvittiin helposti. Soutuominaisuudet hyvät (tärkeimmät). Vene terva/tärpätti käsitelty vuosittain ja puuaines vielä tervettä ja kovaa.

Vene ja omistaja Oulussa, nähtävissä Merikosken rannalla, mahdollisuus koesoutaa. Yhteydet vain puhelimitse, josta myös saatavissa kuva.
Ahti Pulkkinen puh + 358400391084

Myynnissä myös muualla.
Liitteet
mms_img5729849410.jpg
Juokse villi lapsi!