Haukireissut Team RaJu.

Alueen säännöt
Kalapaikkoja, reissuraportteja ja kuvia kalareissuilta ympäri maailmaa. Kalastusmuoto vapaa...
Lasten pönöt - Lasten kanssa kalaan! - Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
Koukkuk
Viestit: 736
Liittynyt: 03:20:25 31.01.2009
Paikkakunta: Turku

Re: Haukireissut Team RaJu.

Viesti Kirjoittaja Koukkuk » 14:17:50 19.07.2018

Morjenttes toverit!
Otetaan tämä toppari esiin, jotta kentsot ynnä muut pörriäiset löytää nämä vanhat legendaariset haukisessiot helpommin. ..ja lisäksi.

Tänä syksynä on taas ajatuksena puskea joitain Sinipinkkisessioita ja nyt myös PuMu sekä PuMuKu värit ovat rajussa ajossa. Elikä jos omasta tai kaverin tuotannosta löytyy testattavaa nii paappapa koodia niin ollaan yhteyksissä.
Pyrin tähän saamaan jotain tarinaa. Kuvia ei pysty tähän lupaamaan mutta ainakin instassa tunnuksella @rajuperho laita toki seurantaan. Ainakin viime syksyn metripöllit Jiioilla, JR Pikellä sekä Pike On:nilla saadut... on syytä käydä tykkäilemässä. Toki siellä on muutakin kuin kilopornoa ;)

-koukkuk/Rami
Virvelillä heitettävät perhot: RajuVirppa, PikkuVirppa ja nyt myös
RajuRosvo. http://www.kalamies.com/kalastus-keskus ... osvo-61918

Avatar
Koukkuk
Viestit: 736
Liittynyt: 03:20:25 31.01.2009
Paikkakunta: Turku

Re: Haukireissut Team RaJu.

Viesti Kirjoittaja Koukkuk » 19:23:07 23.11.2018

Pari sanaa tämän syksyn yhdestä sinipinkkisessiosta ja siitä miten lähelläkin voi onnistua ja sattua..

Eilen tuli lähdettyä extempore haagereissuun. Tarkoitus oli suunnata ulommas booleihin ronkkimaan. Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos, kun virittelin plotterin ja kaikuluotaimen. Kaiussa oli hiukan probleemia, ja se näytti mitä sattui... Buuttasin kaiun ja samalla kruisin kohti mestoja..

Lopulta sain erään kapeikon kohdalla laitteet rokkaamaan ja siellähän oli kalaa vaikka kuinka paljon. Tein muutaman heitonkin isompiin parviin, pienellä kumilla, mutta tuloksetta.. siinä sitten virittelin muutkin virpat valmiiksi sekä huolsin yhden kelan, lisäämällä siihen perämoottorista öljytikulla öljyä.. oi oi miten hyvä tuli.

Jiipasin siitä sitten lähimmän kaislan kylkeen ja ekasta kolosta nappasi hetimiten melkein metrinen (97cm Paskis Pikeon). Sain kalan hyvin lippariin ja aloin irrottamaan koukkua viimeisen kiduksen takaa.
Kala sai hepulin ja koska se oli syvällä vedessä potkujen aikana, niin tietysti se lähti myös sieltä nousemaan ylös. Ei paljon, mutta sen verran, että hampaat osuivat "pihtikäteni" rystysiin.. No eipä siinä.. Pyyheliinasta siivua käden ympäri ja jatkamaan kalastusta.
Hetki vain ja jo seuraava kala irrotukseen (98 cm gummy30 sipi) ja heti perään (94 cm gummy30 sipi) kaislan edustan vitaikosta. Vene kaislaan ja pönöttämään.
Verta vuotavaan käteen uutta sidettä ja kalastus jatkui. Vitaikosta tuli vielä hyvä tälli, mutta se ei enää pysynyt.. oli hyvä reissu ja vene ei ollut kalapaikoille mentäessä kertaakaan plaanissa, ekan kerran vasta kun ajoin kotiin.

Tarinan opetus oli, että aina ei tarvitse kiertää koko kaunista saaristoa onnistuakseen ja, että kannattaa olla myös laastaria mukana.
Mukavaa illan jatkoa ja hyvää viikonloppua teille kaikille.
Ps. Hiukan kun vielä hioo tekniikoita nii kyl se siitä sitte..
-koukkuk / Rami Kuvia instassa @rajuperho
Virvelillä heitettävät perhot: RajuVirppa, PikkuVirppa ja nyt myös
RajuRosvo. http://www.kalamies.com/kalastus-keskus ... osvo-61918

Vastaa Viestiin