O: Shakespeare Ugly Stik Graphite umppari/hyrrämalli

Alueen säännöt
Tänne kaikki ostoilmoitukset sekä vuokra-hakemukset liittyen kalastukseen, retkeilyyn tai veneilyyn. HUOM! Ketjun aloittajana voit lukita oman ketjusi kaupanteon päätyttyä.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt -- Kalamies.com tori
:!: Myyjän Opas + Ostajan Opas :!:
Avatar
Kuulapää
Melkein sai naista...
Viestit: 1773
Liittynyt: 21:05:08 27.10.2007
Paikkakunta: Susirajan Paasikoski

O: Shakespeare Ugly Stik Graphite umppari/hyrrämalli

Viesti Kirjoittaja Kuulapää »

Tervehdys oi hiljalleen kuolevan saitin kalamiehet. Jätänpä tästä ostoilmoituksen talvea vasten sisään, kun toiveissa olisi löytää seuraava vapa:

Shakespeare Ugly Stik Graphite, 7' Medium Action, 6-12lb, umpikela/hyrräversio.

En edes tiedä onko tuota seitsenjalkaista tehty aikanaan muuna kuin medium action-versiona, mutta tuo olisi nyt kuitenkin kaikkein lähinnä sitä mitä tarvitaan. Vapa olisi tulossa retrohenkiseen kalastukseen, joten tästä(kin) syystä ehjä keppi on haussa. Suomalaisissa verkkokaupoissa on vielä jokunen 6' malli jäljellä, mutta kun yhden seiskan jo omistan, niin ostaisin sille mielelläni kaksoiskappaleen.

Seuraan tätä sivua tätä nykyä niin mahdottoman harvoin, että pyytäisin yhteydenottoja mieluiten sähköpostilla osoitteeseen:
timo_haapasalo ät hotmail piste com

Ohessa vielä kuvat haussa olevasta mallista. Nyt vaan joka ukko vanhoja kaappien perukoita penkomaan, kun nämähän oli todellisia hittituotteita (..noin 20 vuotta sitten)

-Timo H.

Kuva
Kuva
- Ranger Smith -