Tee se itse Kebab
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Tee se itse Kebab
Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.
linkki ei doimi mulla ainakaan!?
E: toi toiminee?
http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm
E2: nyt toimii kaikki
E: toi toiminee?
http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm
E2: nyt toimii kaikki
Viimeksi muokannut jullimon, 23:25:34 16.03.2007. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Silmä kirkas,käsi vakaa;
Vinetto sen takaa
Team Sämpylänsyöjät
Vinetto sen takaa
Team Sämpylänsyöjät
Tulipahan eilen paisteltua kebabit ja täytyy kyllä sanoa että lopputulos oli epäilyistä poiketen positiivinen yllätys.
Ei aivan kebab-ravintoloiden makuista, mutta ei paljon jää uupumaankaan.
Nestettä ja rasvaa kertyi aika runsaasti folion sisään, mutta ne kaadoin paistamisen jälkeen pois.
Suosittelen!
Ei aivan kebab-ravintoloiden makuista, mutta ei paljon jää uupumaankaan.
Nestettä ja rasvaa kertyi aika runsaasti folion sisään, mutta ne kaadoin paistamisen jälkeen pois.
Suosittelen!
vähän menee aiheesta sivuun mutta laitan silti.
http://www.kebabille.com/
...ja ei kun arvostelemaan.
hyviä ojeita jampolla, vielä, kun laittaa juustokuminaa ja korianteria, niin maku alkaa muistuttamaan sitä itseään....
Beyti on Adanan tyyppinen ja kääritty ohuen leivän sisään ja sitten leikattu siivuiksi. Beyti sisältää jogurttia, murskattua vehnää (bulgur) ja paljon valkosipulia.
Urfa kebab pitää sisällään paljon sipulia ja mustapippuria.
Kebabeja on lukematon määrä, tässä vain muutama. Nimet juontuvat yleensä valmistustavoista, käytetyistä raaka-aineista ja monesti nimi annetaan kebabin syntykaupungin mukaan.
Lihat
Izgara tarkoittaa grillattua lihaa. Esimerkiksi karisik izgara on grillattua lampaan lihaa. Bonfile on pieni filee voinokareella. Kuzu pirzolasi on lampaan kyljys, joka grillataan puuhiilillä. Vasikanliha dana on herkullista tarjoiltuna vihannesmuhennoksen kanssa. Kana, tavuk, on Turkissa halpaa ja siten suosittua lihaa. Kokorec on paistettua tai grillattua lampaan suolta.
Seuraavassa resepti lampaalle:
METSÄSTÄJÄN LAMMASTA VIIDELLE - Avci kebabi
1 kg luutonta lampaanpaistia
4 rkl voita
3 silputtua sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
5 perunaa
3 porkkanaa
1 tuore vihreä chilipalko
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
4-5 dl vettä
2 dl vihreitä keitettyjä herneitä
Pehmennä sipuli pannulla ja siirrä silppu pataan. Paloittele liha pieniin paloihin ja ruskista palat pienissä erissä pannulla. Kaada palat pataan ja lisää mukaan kuutioidut tomaatit, perunat ja porkkanat. Mausta suolalla ja pippurilla ja tuoreilla chilirenkailla. Kaada vettä sen verran, että ainekset peittyvät ja kypsennä 175 asteen lämmössä kahden tunnin ajan tai kunnes lihat pehmenevät. Tarjoa pilahvi riisin kanssa.
http://www.kebabille.com/
...ja ei kun arvostelemaan.
hyviä ojeita jampolla, vielä, kun laittaa juustokuminaa ja korianteria, niin maku alkaa muistuttamaan sitä itseään....
Beyti on Adanan tyyppinen ja kääritty ohuen leivän sisään ja sitten leikattu siivuiksi. Beyti sisältää jogurttia, murskattua vehnää (bulgur) ja paljon valkosipulia.
Urfa kebab pitää sisällään paljon sipulia ja mustapippuria.
Kebabeja on lukematon määrä, tässä vain muutama. Nimet juontuvat yleensä valmistustavoista, käytetyistä raaka-aineista ja monesti nimi annetaan kebabin syntykaupungin mukaan.
Lihat
Izgara tarkoittaa grillattua lihaa. Esimerkiksi karisik izgara on grillattua lampaan lihaa. Bonfile on pieni filee voinokareella. Kuzu pirzolasi on lampaan kyljys, joka grillataan puuhiilillä. Vasikanliha dana on herkullista tarjoiltuna vihannesmuhennoksen kanssa. Kana, tavuk, on Turkissa halpaa ja siten suosittua lihaa. Kokorec on paistettua tai grillattua lampaan suolta.
Seuraavassa resepti lampaalle:
METSÄSTÄJÄN LAMMASTA VIIDELLE - Avci kebabi
1 kg luutonta lampaanpaistia
4 rkl voita
3 silputtua sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
5 perunaa
3 porkkanaa
1 tuore vihreä chilipalko
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
4-5 dl vettä
2 dl vihreitä keitettyjä herneitä
Pehmennä sipuli pannulla ja siirrä silppu pataan. Paloittele liha pieniin paloihin ja ruskista palat pienissä erissä pannulla. Kaada palat pataan ja lisää mukaan kuutioidut tomaatit, perunat ja porkkanat. Mausta suolalla ja pippurilla ja tuoreilla chilirenkailla. Kaada vettä sen verran, että ainekset peittyvät ja kypsennä 175 asteen lämmössä kahden tunnin ajan tai kunnes lihat pehmenevät. Tarjoa pilahvi riisin kanssa.
-Nälkä lähtee syömällä ja nainen juomalla-
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Re: Tee se itse Kebab
Klo 22 pitäs olla kedabit valmiina, saa nähä mitä tulloo. :P Ei jaksas millää oottaa ku vatta huutaa jo nyt tyhjyyttää.haulikko kirjoitti:Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.
Oli kyllä yllättävän hyvä eväs.. tossa soosi joka toimii ton kanssa..
tosin sinapin kanssa kandee olla hiukka pliisumpi ja istuttaa tomaattia enemmän (ketsuppia + pyrettä).
> Kebabkastike
>
> Sekoita:
> 1½ dl tomaattipyreetä
> 1 rkl majoneesia
> 2 rkl sinappia
> 1 rkl ketsuppia
> 1 rkl aromisuolaa
> hiven cayennepippuria
>
Edit: + joku 3,5 desiä kylmää vodaa tohon soosiin.. jää muuten melko tiukasti lusikkaan kiinni siis kylmä soosi kyseessä.
tosin sinapin kanssa kandee olla hiukka pliisumpi ja istuttaa tomaattia enemmän (ketsuppia + pyrettä).
> Kebabkastike
>
> Sekoita:
> 1½ dl tomaattipyreetä
> 1 rkl majoneesia
> 2 rkl sinappia
> 1 rkl ketsuppia
> 1 rkl aromisuolaa
> hiven cayennepippuria
>
Edit: + joku 3,5 desiä kylmää vodaa tohon soosiin.. jää muuten melko tiukasti lusikkaan kiinni siis kylmä soosi kyseessä.
veikkaan, että käytit sikajauhelihaa taisikanautaa, siasta tulee rasvaa yli oman tarpeen, kun käyttää eri jauhelihija, kuten nautaa, vähärasvaista sikaa, hirveä yms sekaisin, saa varmaan parempaa vielä, eikö alkuperäisessä kebapissakin käytetä erilaisia lihojadre kirjoitti:Tulipahan eilen paisteltua kebabit ja täytyy kyllä sanoa että lopputulos oli epäilyistä poiketen positiivinen yllätys.
Ei aivan kebab-ravintoloiden makuista, mutta ei paljon jää uupumaankaan.
Nestettä ja rasvaa kertyi aika runsaasti folion sisään, mutta ne kaadoin paistamisen jälkeen pois.
Suosittelen!
Jostain oon netistä lukenu, että karvakädetkin vetää aivan samanlaista soossia kuin mekin. Jotkut käyttää myös sitä lammasta ja vähärasvasia lihoja. Itse suosin mieluummin hieman rasvaista sekotetta, koska tarkoitushan on kypsyttää se rasva ulos lihasta ja jne. Ja mitä tohon kepab raflojen pötköjen tervalla kypsyttämiseen tulee, niin käsittääkseni ne on esikypsennetty jo valmistus vaiheessa ja tankossa ne sitten vain "iskukuumennetaan" ja vedetään lastuiksi. Ja on muuten vaan taas niin hyvää.....
Mä en ainakaan ole saanut tosta oikein tulemaan kunnon ohkasia siivuja.
Maku kyllä ihan ok ja aikalailla kebabin tapanen.
On muuten aikapitkälti mureketta jos ei laita mitään kastiketta, leikkaa paksuja paloja ja laittaa vaikka perunamuusin kaveriksi.
Maku kyllä ihan ok ja aikalailla kebabin tapanen.
On muuten aikapitkälti mureketta jos ei laita mitään kastiketta, leikkaa paksuja paloja ja laittaa vaikka perunamuusin kaveriksi.
Everyone should belive in something.
I belive I`ll have another beer.
I belive I`ll have another beer.
Eerikinpippurissa valmistetaan "pökäle" alusta->loppuu asti omin voimin.
Kysiyn aikoinaan omistajalta, että paljollako hän myisi pökäleen, jos semmoisen joku haluaisi. Hinta pyöri 4000 mk tienovilla.
Kysiyn aikoinaan omistajalta, että paljollako hän myisi pökäleen, jos semmoisen joku haluaisi. Hinta pyöri 4000 mk tienovilla.
-Nälkä lähtee syömällä ja nainen juomalla-
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Käytin pelkkää naudanjauhelihaa.nypy kirjoitti:veikkaan, että käytit sikajauhelihaa taisikanautaa, siasta tulee rasvaa yli oman tarpeen, kun käyttää eri jauhelihija, kuten nautaa, vähärasvaista sikaa, hirveä yms sekaisin, saa varmaan parempaa vielä, eikö alkuperäisessä kebapissakin käytetä erilaisia lihojadre kirjoitti:Tulipahan eilen paisteltua kebabit ja täytyy kyllä sanoa että lopputulos oli epäilyistä poiketen positiivinen yllätys.
Ei aivan kebab-ravintoloiden makuista, mutta ei paljon jää uupumaankaan.
Nestettä ja rasvaa kertyi aika runsaasti folion sisään, mutta ne kaadoin paistamisen jälkeen pois.
Suosittelen!