Grillataan, grillataan :D
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Grillataan, grillataan :D
Tähän ketjuun voisi laitella jotain maukkaita rilliherkkuja, kesä kuitenkin on grillausaikaa...
Itsellä yleisimmin grilliin menee possua ja täytetyt herkkusienet.
Possua nyt saa valmiina marinoituna ja niitä minä käytän.
Herkkusienistä saa sikahyvää kun ottaa sen kannan pois, täyttää esim. sinihomejuustolla ja pyöräyttää pekonisiivun ympärille.
Tikku läpi ja paistumaan, ei tarvi kauaa olla ja on hyvää!
Itsellä yleisimmin grilliin menee possua ja täytetyt herkkusienet.
Possua nyt saa valmiina marinoituna ja niitä minä käytän.
Herkkusienistä saa sikahyvää kun ottaa sen kannan pois, täyttää esim. sinihomejuustolla ja pyöräyttää pekonisiivun ympärille.
Tikku läpi ja paistumaan, ei tarvi kauaa olla ja on hyvää!
Mitäpä sitä ihminen muuta tarvii...
Grillileivät, paahtoleipää/saaristolaisleipää/reissarii, väliin esim.cheddarsulatejuustoviipale tai kax, muukin juusto käy, toinen leipä päälle ja grilliin. Epävarma sujauttaa nuo halsteriin. Kun juusto on sulanu leipä o valmis.
Jäikö keitettyjä uusia perunoita yli? Kääri potut folioon, suurimpia voi puolittaa ja ruimi mukaan ronskisti vuohenjuustoa. Grilliin, ja vuohenjuustopotut on redi. Tämän ohjeen varastin idoliltani Sukulan Jylpylt.
Kokonaiset katkaravut grillaantuvat mainiosti halsterissa myös. Dippisååsix valkosipulilla maustettua oliiviöljyä. Muy bien!
Eikä saa unohtaa grillatessa vasikanmaksaa, munuaisia... Herkkua, mutta varo ylikypsentämistä!
Jäikö keitettyjä uusia perunoita yli? Kääri potut folioon, suurimpia voi puolittaa ja ruimi mukaan ronskisti vuohenjuustoa. Grilliin, ja vuohenjuustopotut on redi. Tämän ohjeen varastin idoliltani Sukulan Jylpylt.
Kokonaiset katkaravut grillaantuvat mainiosti halsterissa myös. Dippisååsix valkosipulilla maustettua oliiviöljyä. Muy bien!
Eikä saa unohtaa grillatessa vasikanmaksaa, munuaisia... Herkkua, mutta varo ylikypsentämistä!
Kalastusta ilman sukkiksia jo vuosikymmenien ajan.
Tätä on jokaisen tehtävä vähintään kerran kesässä!!!!!
Grillikylki noin 6 annosta.
Leikkaa grillikylki isoon kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan. Mittaa vesi lihoille ja kuumenna kiehuvaksi. Veden tulee juuri ja juuri peittää lihapalat. Kerää vaahto pois pinnalta. Lisää mausteet (pippurit kevesti murskattuna)sekä kasvikset isoina paloina ja keitä noin 1 tunti. Ota kylkipalat pois kattilasta ja siivilöi liemi. Liemestä saat hyvän keittopohjan. Jos et grillaa kylkeä heti, jätä se siivilöityyn liemeen.
Sivele barbequekastiketta grillikylkipaloille ja grillaa hyvällä lämmöllä rapeaksi. Sivele välillä kastikkeella. Voit kääriä lihan hetkeksi folioon tasaantumaan ja vetäytymään. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Ainekset:
2 kg maustamatonta raakaa grillikylkeä
2-3 l vettä
6 mustapippuria
6 valkopippuria
20 maustepippuria
2-3 laakerinlehteä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 lanttu
2 sipulia
Varoitus!
Kyljestä tulee mureeta ja suussasulavaa...
Grillikylki noin 6 annosta.
Leikkaa grillikylki isoon kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan. Mittaa vesi lihoille ja kuumenna kiehuvaksi. Veden tulee juuri ja juuri peittää lihapalat. Kerää vaahto pois pinnalta. Lisää mausteet (pippurit kevesti murskattuna)sekä kasvikset isoina paloina ja keitä noin 1 tunti. Ota kylkipalat pois kattilasta ja siivilöi liemi. Liemestä saat hyvän keittopohjan. Jos et grillaa kylkeä heti, jätä se siivilöityyn liemeen.
Sivele barbequekastiketta grillikylkipaloille ja grillaa hyvällä lämmöllä rapeaksi. Sivele välillä kastikkeella. Voit kääriä lihan hetkeksi folioon tasaantumaan ja vetäytymään. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Ainekset:
2 kg maustamatonta raakaa grillikylkeä
2-3 l vettä
6 mustapippuria
6 valkopippuria
20 maustepippuria
2-3 laakerinlehteä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 lanttu
2 sipulia
Varoitus!
Kyljestä tulee mureeta ja suussasulavaa...
-Nälkä lähtee syömällä ja nainen juomalla-
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
-
- Viestit: 60
- Liittynyt: 21:05:53 27.09.2005
-
- Ich Liebe HH
- Viestit: 467
- Liittynyt: 21:28:20 01.05.2005
- Paikkakunta: Oikeasta reunasta vähän vasempaan
Mulla tuli tässä päivänä eräänä mieleen, että jos ottaisi sellaisen grilli-vuoan ja tekisi siihen kohtuu paksun pizzataikinan, sitten siihen oltermannia, pepperoni, tomaattipyrettä ja jotain sekailaista (jalapenoja, paprikaa). Sitten heittäisi tuon sinne grillin ritilälle. Tulisikohan "arina-pannupizzaa" vastaava tuote? Alkoi tehdä mieli kokeilla..
Propilkki 2 - jo 10 vuotta virtuaalipilkintää. www.kalassa.net/propilkki2
Re: Grillataan, grillataan :D
Tuli tänää ostettuu grillikylkee.lapamato kirjoitti:Tätä on jokaisen tehtävä vähintään kerran kesässä!!!!!
Grillikylki noin 6 annosta.
Leikkaa grillikylki isoon kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan. Mittaa vesi lihoille ja kuumenna kiehuvaksi. Veden tulee juuri ja juuri peittää lihapalat. Kerää vaahto pois pinnalta. Lisää mausteet (pippurit kevesti murskattuna)sekä kasvikset isoina paloina ja keitä noin 1 tunti. Ota kylkipalat pois kattilasta ja siivilöi liemi. Liemestä saat hyvän keittopohjan. Jos et grillaa kylkeä heti, jätä se siivilöityyn liemeen.
Sivele barbequekastiketta grillikylkipaloille ja grillaa hyvällä lämmöllä rapeaksi. Sivele välillä kastikkeella. Voit kääriä lihan hetkeksi folioon tasaantumaan ja vetäytymään. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Ainekset:
2 kg maustamatonta raakaa grillikylkeä
2-3 l vettä
6 mustapippuria
6 valkopippuria
20 maustepippuria
2-3 laakerinlehteä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 lanttu
2 sipulia
Varoitus!
Kyljestä tulee mureeta ja suussasulavaa...
Huomenna tai ylihuomenna kokeilemaan tuota reseptiä.
Mitenhän grillikyljen pakastaminen keittämisen jälkeen?
Helppo ois sitte pakkasesta ottaa, jäis tuo keittämis osio pois.
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Re:
Mikko_-Procyon- kirjoitti:Mulla tuli tässä päivänä eräänä mieleen, että jos ottaisi sellaisen grilli-vuoan ja tekisi siihen kohtuu paksun pizzataikinan, sitten siihen oltermannia, pepperoni, tomaattipyrettä ja jotain sekailaista (jalapenoja, paprikaa). Sitten heittäisi tuon sinne grillin ritilälle. Tulisikohan "arina-pannupizzaa" vastaava tuote? Alkoi tehdä mieli kokeilla..
Kokeilitko, tuliko hyvä?
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
- Holmes
- Asfalttiviidakon Vaeltava Aave
- Viestit: 2205
- Liittynyt: 19:32:43 10.11.2006
- Paikkakunta: Hellsingfors
Re: Grillataan, grillataan :D
G-kyljen suurena ystävänä veikkaisin, jotta paskaa tulee. Keittämiinen - jäähdytys - pakastaminen - sulatus - grillaus yhtälö ei varmaan voi toimia? Veikkaan, että harva pakastelee kylkiä. Tai sitten on todella kiireinen, ettei jaksa keitellä.sampukka kirjoitti:Tuli tänää ostettuu grillikylkee.lapamato kirjoitti:Tätä on jokaisen tehtävä vähintään kerran kesässä!!!!!
Grillikylki noin 6 annosta.
Leikkaa grillikylki isoon kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan. Mittaa vesi lihoille ja kuumenna kiehuvaksi. Veden tulee juuri ja juuri peittää lihapalat. Kerää vaahto pois pinnalta. Lisää mausteet (pippurit kevesti murskattuna)sekä kasvikset isoina paloina ja keitä noin 1 tunti. Ota kylkipalat pois kattilasta ja siivilöi liemi. Liemestä saat hyvän keittopohjan. Jos et grillaa kylkeä heti, jätä se siivilöityyn liemeen.
Sivele barbequekastiketta grillikylkipaloille ja grillaa hyvällä lämmöllä rapeaksi. Sivele välillä kastikkeella. Voit kääriä lihan hetkeksi folioon tasaantumaan ja vetäytymään. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Ainekset:
2 kg maustamatonta raakaa grillikylkeä
2-3 l vettä
6 mustapippuria
6 valkopippuria
20 maustepippuria
2-3 laakerinlehteä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 lanttu
2 sipulia
Varoitus!
Kyljestä tulee mureeta ja suussasulavaa...
Huomenna tai ylihuomenna kokeilemaan tuota reseptiä.
Mitenhän grillikyljen pakastaminen keittämisen jälkeen?
Helppo ois sitte pakkasesta ottaa, jäis tuo keittämis osio pois.
T: Sami
Re: Grillataan, grillataan :D
Keitinliemessä jäähdyttämistä (esim.jos grillaa vasta seuraavana päivänä) suosittelen lämpimästi, maku vain paranee.Holmes kirjoitti:G-kyljen suurena ystävänä veikkaisin, jotta paskaa tulee. Keittämiinen - jäähdytys - pakastaminen - sulatus - grillaus yhtälö ei varmaan voi toimia? Veikkaan, että harva pakastelee kylkiä. Tai sitten on todella kiireinen, ettei jaksa keitellä.sampukka kirjoitti:Tuli tänää ostettuu grillikylkee.lapamato kirjoitti:Tätä on jokaisen tehtävä vähintään kerran kesässä!!!!!
Grillikylki noin 6 annosta.
Leikkaa grillikylki isoon kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan. Mittaa vesi lihoille ja kuumenna kiehuvaksi. Veden tulee juuri ja juuri peittää lihapalat. Kerää vaahto pois pinnalta. Lisää mausteet (pippurit kevesti murskattuna)sekä kasvikset isoina paloina ja keitä noin 1 tunti. Ota kylkipalat pois kattilasta ja siivilöi liemi. Liemestä saat hyvän keittopohjan. Jos et grillaa kylkeä heti, jätä se siivilöityyn liemeen.
Sivele barbequekastiketta grillikylkipaloille ja grillaa hyvällä lämmöllä rapeaksi. Sivele välillä kastikkeella. Voit kääriä lihan hetkeksi folioon tasaantumaan ja vetäytymään. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Ainekset:
2 kg maustamatonta raakaa grillikylkeä
2-3 l vettä
6 mustapippuria
6 valkopippuria
20 maustepippuria
2-3 laakerinlehteä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 lanttu
2 sipulia
Varoitus!
Kyljestä tulee mureeta ja suussasulavaa...
Huomenna tai ylihuomenna kokeilemaan tuota reseptiä.
Mitenhän grillikyljen pakastaminen keittämisen jälkeen?
Helppo ois sitte pakkasesta ottaa, jäis tuo keittämis osio pois.
T: Sami
-Nälkä lähtee syömällä ja nainen juomalla-
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Matti Nykäsen sanoin: "Jos mies on lomalla, naiset pitää turpansa kiinni"
Re: Grillataan, grillataan :D
No kaikki pakastettu ruoka tehdään tolla tavalla.Holmes kirjoitti: G-kyljen suurena ystävänä veikkaisin, jotta paskaa tulee. Keittämiinen - jäähdytys - pakastaminen - sulatus - grillaus yhtälö ei varmaan voi toimia? Veikkaan, että harva pakastelee kylkiä. Tai sitten on todella kiireinen, ettei jaksa keitellä.
Kypsentäminen-nopea jäähdytys-pakastaminen-sulatus.
Mie käyn tänää vielä lisää ostamassa grillikylkee ja teen semmosen satsin että varmasti pakkaseeniki sitä jää.
Jossai vaiheessa ilmottelen tänne.
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Re: Grillataan, grillataan :D
Nyt o 2 kiloo kylkee keitelty.
Huomenna osan grillaan ja osan laitan pakkaseen.
Pitihän tuosta reseptistä hiukan poiketa.
Selleriä ja katajanmarjoja kiehumaan kans laitoin.
T: Sami
Huomenna osan grillaan ja osan laitan pakkaseen.
Pitihän tuosta reseptistä hiukan poiketa.
Selleriä ja katajanmarjoja kiehumaan kans laitoin.
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
- Holmes
- Asfalttiviidakon Vaeltava Aave
- Viestit: 2205
- Liittynyt: 19:32:43 10.11.2006
- Paikkakunta: Hellsingfors
Re: Grillataan, grillataan :D
Pistähän rapsaa sitten kun keitettyjä ja pakastettuja kylkiä grillaat! Lopputulos kiinnostaa, varsinkin toi mureus.sampukka kirjoitti:Nyt o 2 kiloo kylkee keitelty.
Huomenna osan grillaan ja osan laitan pakkaseen.
Pitihän tuosta reseptistä hiukan poiketa.
Selleriä ja katajanmarjoja kiehumaan kans laitoin.
T: Sami
-
- Ich Liebe HH
- Viestit: 467
- Liittynyt: 21:28:20 01.05.2005
- Paikkakunta: Oikeasta reunasta vähän vasempaan
Re: Re:
Siitä tulee erinomaista. Suosittelen lämpimästi.sampukka kirjoitti: Kokeilitko, tuliko hyvä?
T: Sami
Propilkki 2 - jo 10 vuotta virtuaalipilkintää. www.kalassa.net/propilkki2