kebabbia

Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
bartender
Viestit: 346
Liittynyt: 22:29:25 09.02.2006
Paikkakunta: Coccola
Viesti:

kebabbia

Viesti Kirjoittaja bartender »

OMATEKOINEN KEBAB
2 kg jauhelihaa (nauta)
Aromisuolaa pussi (90g)
1/2 dl mustapippuria rouhittuna
Valmistusohje:
Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä. Vuollaan terävällä puukolla kebabmaisia slaisseja. Pippurin määrällä voi säätä makua. Puolella desillä tulee aika tuhti maku. Lisäksi voi kokeilla chiliä.



TM testiryhmän kommentti:
zheez kebab


--------------------------------------------------------------------------------
Vinkki! Tulosta resepti (tästä) kätevästi taskuun mahtuvalle lapulle. Ota kuponki mukaan kauppaan tai anna akalle, näin varmistat että raaka-aineet löytyy. Samaa lappua voit käyttää keittiössä, niin ei tarvitse laukata kokoajan koneelta katsomassa seuraavaa toimenpidettä.

lisää tosimiesten murkinaa linkistä:

http://www.tosimiehet.com/reseptit.php?id=72
-kaikkien janoisten sankari-
Suspi
Pissiksen sisko
Viestit: 606
Liittynyt: 20:55:28 25.05.2005
Paikkakunta: Suur-liminka

Viesti Kirjoittaja Suspi »

Tommosen kakun määki haluan synttäreille:

NAKKIKAKKU
1 kossupullo ?
liivatelehtiä
1 nakkipaketti
Valmistusohje:
Kaada kosssupullo tuoppiin ( varmista että on riittävän iso tuoppi ) lisää sulatetut liivatelehdet tuoppiin. Paloittele nakit ja tiputtele tuoppiin. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa n. 4h ( koevedoksia voi ottaa jo heti ennen kaappiin pistämistä ).

tai vaikka kaks. mulle toinen ja vieraille toinen.
Psychobilly freakout!
Vastaa Viestiin