Haukea vieheellä 2008

Alueen säännöt
Kalapaikkoja, reissuraportteja ja kuvia kalareissuilta ympäri maailmaa. Kalastusmuoto vapaa...
Lasten pönöt - Lasten kanssa kalaan! - Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
Haukikoira
Lohikissa
Viestit: 1477
Liittynyt: 17:12:39 04.05.2006
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Haukikoira »

Eetupa kirjoitti:Deep, firetigrun variaatiot tuntui toimivan paremmin kuin hyvin. Luomuvärit pyytivät yhtä kalaa lukuunottamatta pelkkiä tällejä.
Sama juttu, FT variaatiot rulettivat, varsinkin yks tussattu versio, tosin meidän ( _M_ ja minä ) koot jäivät kolmosiin, keikan ollessa muutenkin tynkäluokkaa noin ajallisesti. Ilta olis varmasti ollut parempi, koska päivällä nähtiin rantaviivassa mukavan kokoisia eviä ja toive oli suuri, että saisivat hommansa hoideltua ja tulisivat aterioimaan. Siittiön ja kurkun risteytykset olivat myös paikalla runsain joukoin.

Kalojen ohella sain tartutettua tänään ensikertaa elämässäni veneen. Kippari kun tuli hakemaan, niin unohti sitoa veneen rantaan ja se otti siitä hatkat. Freestyleri puolivalmiin setin nokkaan ja ekalla suoraan yli suht kaukana lillivän botskin, hivutus ja tartutus ja kammo väsytys. Vatori virran viemänä on pelottava vastus lähes mille tahansa heittokamoille, mutta laiva saatiin rantaan, josta omistaja kävi sen kahlaamassa :) Toinen meriitti oli kipparin karanneen itsemaalatun uistimen koukuttaminen, se kun päätti itsenäistyä yhden heittojumin päätteeksi.

Mä siis sain enemmän veneitä, uistimia ja kaloja :) Harmi, että ainoa kamera oli veneessä, kun venettä väsyttelin. Olis tullut huimia fotoja :lol:
Viimeksi muokannut Haukikoira, 08:45:19 21.05.2008. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
anapee
Håkan eller Mats
Viestit: 542
Liittynyt: 12:02:28 14.07.2006
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja anapee »

On alkaahan se freestylerinkin vähitellen antaa tulosta röpesin
Kalaa tulee kalastamalla
Avatar
catch_a_fish
Väärin kalastaja
Viestit: 1947
Liittynyt: 06:55:35 22.04.2005
Paikkakunta: Aura

Viesti Kirjoittaja catch_a_fish »

Eilen järvellä haukijahdissa parin kaverin kanssa. Hyvää reissussa oli kaunis, pääosin aurinkoinen keli ja lämmin sauna, kalantulo taas oli vähän nihkeämpää. Itselle alkuun vajaa kakkosen kala suspilla, sen jälkeen keskityin enemmän veneen ohjailuun ottipaikoille. Päivän väriä tai edes viehetyyppiä ei ehtinyt sen kummemmin löytämään, noin kiloista haukea tuli niin suspilla, sirpalla, vaapuilla kuin lipoillakin. Veden lämmöt +14.
Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää!
Avatar
Jussijii
Sisävesiswedu
Viestit: 1559
Liittynyt: 12:20:17 24.07.2007
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Jussijii »

Järvihåmåt Åålännissä

Viime viikolla tuli heitettyä taas perinteinen vuoden ainut suolaisen makuinen kalareissu. Tulopäivän iltana oli vesi jo kosolti matalalla koko ajan puhaltaneet pohjoisen ja idän puolen tuulet vetivät vedet alemmaksi mitä olen koskaan tuolla nähnyt. Tämä näkyi myös syönnissä, joka oli jossain olemattoman ja täysin kuolleen välillä. Erikoista kyllä, vaikka kappaleita tuli kovin vähän oli keskikoko sitten vallan mukava, joka ei ole ihan tavallista noilla vesillä. Kutu oli jo historiaa ja syövä hauki, silloin kun suostui syömään, löytyi kaislan sijasta kivikoilta ja penkkojen reunoilta ja uistellenkin saatiin joitain mukavia kaloja syvemmästä vedestä.

Ottipeleissä olivat maltilliset värit valttia, luonnonmukaiset sini-hopeat, ruskeat, tummanpunaiset ja vastaavat toimivat huomattavasti ärsyjä paremmin. Bustereista itselläni pelitti parhaiten C192 "Jeppan"-signature, muilla taas mm. C96 PuMu, C135 valkoperse ja C76 hailakka ahven. Että aika tummissa ja mitäänsanomattomissa sävyissä mentiin. Finnjävelit, Nemot, Spande-spessut olen daivaassa ja vastaavat saivat uida melko rauhassa. Reissun oma ykköspelini taisi olla kuitenkin sinihopeinen Deviator joka toimi matalassa kyllä oikein kivasti. Vaaput ja lusikat keräsivät kalaa sitten harvemmin, tosin lipalla tuli kaverille jokunen onnistuminen kun tajusi sellaista kokeilla!

Kuva

Reissun isoimmakseni haakikalakseni jäi lopulta 6.2kg johon kai pitää olla kuitenkin oikeinkin tyytyväinen 8) Koko reissun isoin se ei kyllä ollut. Sen sijaan hajonnut hyrrä ja katkennut haspelivapa ei paljon naurattanut, ei muuta kuin Maarianhaminasta uutta Calcuttaa tilalle että hommelit sai jatkumaan. Reissubudjetti vähän kasvoi suunnitellusta.

..Mutta kiva oli taas merihauestaa, jerkata ja saada haakea matalasta, kyllähän tuota useamminkin harjoittaisi kuin kerran vuodessa. Mutta mikäs tässä, tällä viikolla tai vkloppuna taas pieniä järvihaukia jallittamaan uistellen kotivesiltä :D
Avatar
Kenraali K
Viestit: 100
Liittynyt: 11:30:47 21.09.2006
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Superpäivä

Viesti Kirjoittaja Kenraali K »

Kenraali K kirjoitti:Viime sunnuntaina (27.4) vein frendini kevätkalaan, kun hän ei porukkamme isolle reissulle pääse, ja jamppa veti tunnin sisään samasta ankkurista 6kpl yli viiskilosta, suurimman ollessa 9,1kg. Kahdella peräkkäisellä heitolla enkat uusiks, ensiksi 8,3kg ja sitten tuo 9,1. Perään vielä 8,7kg.

Ei huono päivä. Itse rankaisin vain yhtä mammaa, mutta sekin oli kiitettävät 7,1kg.
Tästä on nyt videokooste sivuillamme.

http://www.fishingteamkalu.com/
-=FINTSOJA haetaan. Jos niitä ei tuu, ruvetaan DOKAAMAAN!=- http://www.fishingteamkalu.com
Avatar
tampajan_ahven
Viestit: 32
Liittynyt: 11:51:05 09.12.2005

Viesti Kirjoittaja tampajan_ahven »

No niin. Eilinen ilta meni mökkijärvellä Kirkkonummella. Keli oli aivan mahtava, aurinko paistoi ja melko tyyntä. Odotukset olivat perinteisesti lähinnä luonnosta nauttimisen saralla, koska ko. järvestä ei mitään isompaa ole koskaan tullut.

Siinä sitten vene vesille ja tyrkättiin laiturista ulommas ja kamat valmiiksi. Eka heitto kultamustalla helmi-Räsäsellä ja kiinni on, mutta irti. Lupaa kuitenkin hyvää. Siinä sitten muutama tapahtuma kaislikonreunassa ja lahden pohjukassa. Sen jälkeen pitkään hiljaista kunnes..

Kaveri heitti suspin kallion reunaan ja tulee reilumpi tärppi, mutta irti. Heitän samoille paikoille ja kiinni on. Ensin ei tunnu muuta kuin pari täräystä ja laiskasti kalaa vedellään veneelle päin. Kun kala tuli pintaan niin ilo nousi korkealle, ensiarvio oli yli vitosen kala. Väsyttelyä peliin ja kun kala oli valmis, niin veneeseen. Nätisti oli hopeinen helmi-JAK-lusikka leuassa kiinni. Nopea kuvaus, punnitus ja takaisin kasvamaan. Painoa kertynyt 5,5kg ja oma ennätys parani yli puolella. Nyt on sentään se vähän reilumpi kala saatu. Tuossa järvessä nuo ovat harvinaisuuksia :)
Liitteet
Mökkijärven monsteri :)
Mökkijärven monsteri :)
hauki_55kg.jpg (54.7 KiB) Katsottu 5407 kertaa
allu_
Viestit: 690
Liittynyt: 21:47:18 13.11.2006
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja allu_ »

Onnea ennätyshauesta!
Avatar
jrosnell
Viestit: 455
Liittynyt: 18:54:36 30.06.2006
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jrosnell »

Tammisaaressa isompaa kalaa liikkeellä (8kg ja 108.5cm), samoin Inkoossa (8,2kg).

Tarkempaa raporttia aiheesta:
Esox Lucifer - http://www.kolumbus.fi/jani.rosnell/esox/index.html

ja

HaukiOnkala - http://www.haukionkala.net/
Avatar
Royal Trude
Koko Kansan Tenaleidi
Viestit: 15175
Liittynyt: 20:17:16 06.11.2005
Paikkakunta: Espoo, Tuusula, Keminmaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Royal Trude »

mää siivosin sontaa pois. Pitäkää ne sonnat yv-tasolla, ketään muuta ne ei kiinnosta ku teitä itteenne.. :!:
Piiloteksti
Suomi on suuri sukkahousumaa
Avatar
sakkeus
Yrjö Kakka
Viestit: 5745
Liittynyt: 19:21:31 21.04.2005
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Viesti Kirjoittaja sakkeus »

Royal Trude kirjoitti:mää siivosin sontaa pois. Pitäkää ne sonnat yv-tasolla, ketään muuta ne ei kiinnosta ku teitä itteenne.. :!:
Kiitos! :wink:

Lisätään nyt poistetuista.....

Onnea pelimiehille komeista kaloista!
Avatar
Jussijii
Sisävesiswedu
Viestit: 1559
Liittynyt: 12:20:17 24.07.2007
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Jussijii »

Noniin, eilen sitten töiden jälkeen iltavedot 'kotivesillä'.
Huhujen perusteella muilta järviltä sopi olettaa, että hauet olisivat jo liikkeellä ja syönnöksellä syvemmissä vesissä, joten ei muuta kuin järven suurinta syvännettä (~30m) kiertämään. Aluksi kalantulo olikin melko nihkeää, mutta tuulen alapuolisen pitkän saaren rantapenkan edustalta syvästä vedestä löytykin reilusti syövää kalaa. Pikkukalaparvet olivat sellaisen neljänneksen irti pohjasta 8-16m vedessä ja plaanereissa vedetyt 18cm Karikot uivat ilmeisesti juuri sopivasti parvien yläreunoissa ja -puolella ja toimivat hienosti - toisin kuin aavistuksen pinnemmassa uineet muut kollegansa. Varsinaisesta penkan kupeesta ei haukea tullut yhtä vahinkoa enempää, vaan kala oli "irti". Kalaa ei myöskään tullut 5.5-7m syvyisestä vedestä vaikka mm. Karikot uivat silloin juuri pohjan yläpuolella, vaan kala oli selkeästi syvässä vedessä.

Männä viikolla Åålannissa tuli mieleen uintilevytöntä 4Playtä heitellessä, että tästäpä oivallinen takilaviehe! Ajatuksena oli uittaa tätä metrin tapsissa ristiuinnilla VK-Salmonin perässä, jolloin vedossa aavistuksen tasapaksuun uintiin saisi pienen katkon. Noh, sopivia leikareita levyn kiinnitykseen ei tietenkään sattunut vesillä olemaan mukana, mutta ihan kivasti vermes toimi vapaasti hengittävänäkin. Ylössaantirosentti oli kyllä sen verran heikko, että taidan vaihtaa pitkävartisemmat koukut ja/tai lisätä uistinrenkaita koukun ja rungon väliin. Sellainenkin ihme tuli todistettua louransen näytöltä, kun kiloinen hauki nousee pohjasta 16m syvyydestä 11m:ssä uivaan takilauistimeen. Varsinaista huippudraamaa :lol: Mieluummin tuon kokisi jonkun kunnon mörön kanssa, heheh...

Loppuillaksi lähdettiin testausmielessä vielä kokeilemaan matalasta 4-5m pakkojen päällisiä, mutta saalis jäi muutamaan pikkuruiseen.

Eipä tullut kalojen määrää laskettua mutta jotain parinkymmenen+ tienoissa niitä kai tuli, plaanereista kun kerättiin illalla 17 laukaisijaa + takila -ja sivuvapakalat. Kalat olivat pääasiassa perinteista 55mm verkosta läpi mahtuvaa, päivän isoimmaksi jäi himpun vapaa kolmonen. Isompia mussukoita ei siimoihin eksynyt, mutta enpä keksi mitä olisi pitänyt tehdä toisin - isomuksia kuitenkin houkuteltiin mm. 24cm Karikolla ja isolla Jättellä. Noilla vesillä niitä sitten vaan tulee jos on tullakseen ajan kanssa.
Liitteet
Kollaasi.jpg
Kollaasi.jpg (47.67 KiB) Katsottu 4903 kertaa
Nuija
Viestit: 18
Liittynyt: 15:37:39 27.04.2008
Paikkakunta: Uusikaupunki

Viesti Kirjoittaja Nuija »

Eilen tuli heiteltyä kotivesillä. Tapahtumia oli kaksi, joista toinen tuli ihan veneeseen asti. eli 1.5kg hauki.. Keli oli nätti aurinkoinen aika tyyni
Avatar
Pete1977
Suurin Pudottaja
Viestit: 347
Liittynyt: 18:37:49 25.11.2007
Paikkakunta: Hååkkanila

Viesti Kirjoittaja Pete1977 »

Piipahdin eilen töiden päälle pikapiston kotivesillä. Keulaan ilmestyi toviksi monsieur HK, joka hylkäsi kuitenkin leikin kesken fudisjalkispotkisvelvotteiden takia.

Iltapäivän keli oli aurinkoinen ja itätuuli navakka. Ja hiljaista piteli... Sain kuitenkin narutettua yhden silmäpuntarilla 4-5kg luigin veneen kautta takaisin uimaan ja siinä kaikki. Iltasella HK:n jo poistuttua tuuli alkoi tyyntyä ja löysinkin yhden tyvenen puoleisen heinälahden suuaukolta vielä pienen iltasyönnöksen, joka tuotti peräkkäisillä heitoilla yhden silmäpuntari 3-4kg kalan, 2 kurkkua ja yhden siittiön veneeseen. Kaikki tapahtumat paskikseen, malleina 4-Play ja Hilarius.

HK:lle kiitos seurasta, otetaan paremmalla ajalla uusiks.

Seuraavan kerran sitten taas...
...Raimo hauesta hanurin laittoi, minä vehkeen lampaille vein.

-Onni Varis
Emppai
Käsijuusto
Viestit: 7219
Liittynyt: 22:20:26 04.01.2006

Viesti Kirjoittaja Emppai »

Avatar
Eetupa
Norman Bates
Viestit: 274
Liittynyt: 21:50:33 16.09.2005
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Eetupa »

Tänään oli tarkoitus käydä ulkoiluttamssa päänahkaa ja avata kuhakausi, mutta haukireissuksihan se meni. No, saatin me sentään yksi syömäkuhakin. Haukia kertyi päivän aikana 14 kipaletta, joista mainittavin oli pitkä 6+. 18cm originaali oli jälleen kone.

Päivän raamikkain
Kuva
Avatar
Maraz
Viestit: 232
Liittynyt: 12:29:41 27.12.2005
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Maraz »

Edit.
.
Viimeksi muokannut Maraz, 18:20:38 25.05.2008. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Maraz
Viestit: 232
Liittynyt: 12:29:41 27.12.2005
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Maraz »

Edit2. Turhaa tekstiä poistettu.
Viimeksi muokannut Maraz, 18:21:22 25.05.2008. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Kesis
Guy Fawkes, sokea kerjäläinen
Viestit: 1791
Liittynyt: 19:49:34 26.06.2006
Paikkakunta: trUku

Viesti Kirjoittaja Kesis »

Tänään olin pitkästä aikaa yksin haukikalassa. Odotukset eivät olleet korkealla ja siksi olinkin vesillä vasta klo 11. Keli oli kuitenkin nätti ja ajattelin aloittaa kalastuksen vähän syvemmistä kaislareunoista.

Kuva

Siiman päähän laitoin 13cm rusehtavan kalajigin joka on toiminut aikaisemminkin. No, eka reuna antoi heti pari kolmosen kalaa eli valinta oli ilmeisesti oikea. Toiselta kaislikolta alkoi sitten tärähdellä vähän enemmänkin kalaa, isoimman ollessa 6,5/115cm (laiha kuin nälkävuosi):
Kuva

Kaloja tuli tasaiseen tuulen puoleisilta rannoilta, välilä vähän isompia ja välillä pienempiä. Pari kertaa veneen alla meni valtavia parvia jotain pikkukalaa. Päättelin sen olevan silakkaa sillä lähistöltä löytyi todisteita:
Kuva
Kuva

Päivä kului siis rattoisasti. Aina kello viiteen saakka jolloin kurvasin erääseen lahteen ja näin siellä epäilyttävän oranssin mötikän. Sehän se oli, mehukatti pönttö puoliksi veden alla ja aivan levässä :? Nostin pönttöä hieman ja huomasin myös narun kasvavan pitkää levärihmaa. Päätin, että tämä verkko nousee ylös.
Ja kuten arvelinkin verkko oli aivan levässä ja täynnä mätää kalaa. Itse asiassa verkkoja oli yhteensä neljä eli 120 metriä täyttä paskaa. Jata oli maannut tuossa paikassa ilmeisesti hyvin pitkän aikaa ja samalla pyytänyt kaikkea kuhista kiiskiin.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ei voi muuta sanoa kuin, että SAATANAN TUNARIT! :evil: Tämäkin verkko oli hyvin lähellä kahta mökkiä ja luulis, että se olis korjattu pois hyvän sään aikaan mutta ei. On pitäny jättää lopullisesti sinne keräämään ohi uivia kaloja.

No, lähdin sitten kotiin kun alkoi vi***ttaan ja heitin 20kg painoisen jadan sataman roskikseen. Sen jälkeen pesin paskalta haisevan veneeni ja laitoin kotona yhtä hyvältä haisevat vaatteeni pesuun :x Toivottavasti oli v**tu viimeinen kerta tänä vuonna!
I wish I had ghosts...
Avatar
Royal Trude
Koko Kansan Tenaleidi
Viestit: 15175
Liittynyt: 20:17:16 06.11.2005
Paikkakunta: Espoo, Tuusula, Keminmaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Royal Trude »

vitt*u!

Vapahtaja -merkin ansaitset, tollasten verkkojen ylösottajalle pitää sellanen mitali ojentaa sumeilematta. Verkontapporaha ois mainio korvaus tollasesta :!:







mainio kitakuva :D
Piiloteksti
Suomi on suuri sukkahousumaa
Avatar
Kesis
Guy Fawkes, sokea kerjäläinen
Viestit: 1791
Liittynyt: 19:49:34 26.06.2006
Paikkakunta: trUku

Viesti Kirjoittaja Kesis »

Royal Trude kirjoitti: mainio kitakuva :D
Juu. 18cm silakka 45cm hauessa :) On ne ahneita, ahneita ne on.
I wish I had ghosts...
Avatar
Vuoksi
Viestit: 293
Liittynyt: 02:11:36 13.10.2006

Viesti Kirjoittaja Vuoksi »

Olivatko edes luvalliset verkot?
Menestykseen on kaksi tietä: tehdä töitä hampaat irvessä ja unohtaa kaikki kiva - tai keskittyä kivaan ja menestyä siinä!
Avatar
Kesis
Guy Fawkes, sokea kerjäläinen
Viestit: 1791
Liittynyt: 19:49:34 26.06.2006
Paikkakunta: trUku

Viesti Kirjoittaja Kesis »

Vuoksi kirjoitti:Olivatko edes luvalliset verkot?
Merkkejä ei ollut mutta voi ne silti luvalliset olla jos on esim. vesialueen omistajan lupa (merkkejä ei aina velvoiteta).

En suosittele ketään poistamaan verkkoja mielivaltaisesti. Ainoastaan tuollaiset räikeät ylilyönnit on mielestäni eri asia. Vain kalastuksenvalvoja tai vastaava voi tehdä sen luvallisesti ja silloinkin pitää olla pätevä syy. Paikalle pitää jättää myös valvojan yhteystiedot, jotta verkon omistaja voi mahdollisesti lunastaa verkot takaisin. Itse en jättänyt paikalle yhteystietojani kun ei ollu niitä lappuja mukana. Tuskin noita kukaan kaipas...
I wish I had ghosts...
Avatar
Samtheman
Pippelsman
Viestit: 7989
Liittynyt: 19:28:05 21.04.2005
Paikkakunta: Korso

Viesti Kirjoittaja Samtheman »

Huomenna pääsis erään NIMImiehen keulaan! Rapsa tulee olemaan jäätävä... Toivottavasti sais kevään suurimman, nyt suurin on n.4kg...
ISO uisteluvene kaupan! Nettivene 735003

Tsekkaa mun blogi: https://www.facebook.com/ruodollarokotettu/?fref=ts
allu_
Viestit: 690
Liittynyt: 21:47:18 13.11.2006
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja allu_ »

Eilen aamulla pikainen parin tunnin setti hauen perässä. Kipparille ja mulle kummallekkin 2 kappaletta. Mun kalat oli 3,1kg ja toinen vajaa kolmonen. 3,1kg hauella 12kpl kokonaisia silakoita mahassa, olipahan ainakin kunnolla tankannut kudun jälkeen. Pakko oli ottaa ruoaksi koska oli "hieman" tukevahkosti kiinni kiduksissa koukku. Muutaman tunnin päästä lähtö eri mestoille ja tiistaina sitten takaisin.
Liitteet
joo
joo
vajaa kolmonen.jpg (16.21 KiB) Katsottu 3904 kertaa
pläski
pläski
3,1kg.jpg (56.58 KiB) Katsottu 3904 kertaa
Suspi
Pissiksen sisko
Viestit: 606
Liittynyt: 20:55:28 25.05.2005
Paikkakunta: Suur-liminka

Viesti Kirjoittaja Suspi »

Kesikselle pointsit. Kokemuksesta tiedän, et ei oo mukava vetää jonkun ääliön verkkoja pois järvestä. Kyllä siinä meinas itelläki pistää hieman oksettamaan, ku jonkun verkkoja vedettiin pois vedestä.

Itekkin sain tänään kauden käyntiin. Lintujärvelle suuntautui reissu. Sää oli aurinkoinen, välillä vähän pilvistä.
Ekat puoli tuntia oli yhtä tyhjän vetämistä. Arska paisto kirkkaalta taivaalta, tuulta nolla ja omia ajatuksiaan ei kuullu hyttysten ininältä.
Sitten aurinko meni pilveen hetkeksi ja turvelautan vierestä iski hauki kiinni hintti-pinkkiin lotto kopioon.
Lyhyen väsyttelyn jälkeen sain hauen kiskottua rantaan. Tarjosin kalalle puukkoa ja laitoin sen pussiin. Painoa 1,8kg. Hyvän kokonen hauki lintujärveltä saaduksi. Paljon tuota isompaa sieltä ei löydy.

Kuva

Pidin siinä sitten kahvi ja röökitauon ja lähdin kävelemään toiseen suuntaan rantaa. Ekalla heitolla sain semmosen mulkun mittasen hauen. Nätisti oli leuasta yhdellä koukulla kiinni, joten päästin sen pois.

Sitten kääntykin kalaonni ja muu onni täysin. Mikään ei enää pysyny kiinni ja muutenki hirveen nirsolta vaikutti kalat. Aurinkoki paisto ja tuuli oli tyyntyny. Pistin siinä sit röökiksi ja aloin kännykästä aikaa kattomaan. Perkele ei löytyny koko saatanan puhelinta. kaikki taskut kaivoin, mut ei. Vittu varmana oli tippunu samalla järveen, kun pihtejä kaivoin taskusta.
Kävin kattelemassa kännykkää nuotiopaikalta ja paikalta josta sen hauen sain, mut ei sitä näkyny. Kännykän menettäminen ei harmita yhtään, kun oli noita halpis-puhelimia, mutta kaikki numerot meni siinä samalla.

Vielä muutaman heiton kerkesin tehdä, ennenku kyyti tuli.

Hyvä reissu oli kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Mukavan kokonen hauki heti ekalla reissulla. Valitettavaa oli tuon kännykän hukkuminen. Tiesin, et jotakin huonoa käy, kun eilen kävelin kotiin, niin musta kissa juoksi tien yli. prkl.

Kuva
Kalastus on vakavaa puuhaa :)
Psychobilly freakout!
Lukittu