Ahventa pilkillä talvi 08/09

Alueen säännöt
Kaikki onginnasta sekä talvi- ja kesäpilkinnästä.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt - Pilkkivaatteet, pilkkikengät
mutteri
Keskisuuri keilapallonkaatajastrumffi
Viestit: 2518
Liittynyt: 23:47:52 15.11.2005

Viesti Kirjoittaja mutteri »

Ahvenet on kadonneet, kun syönti oli niin hurjaa taas kerran niin en viihtynyt reilua kolmea tuntia kauemmin pilkillä. No kaikki kolme pienehköä ahventa.
SLN
sinttivintturi
Viestit: 1246
Liittynyt: 17:53:17 08.01.2008
Paikkakunta: Puumala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja SLN »

mutteri kirjoitti:Ahvenet on kadonneet, kun syönti oli niin hurjaa taas kerran niin en viihtynyt reilua kolmea tuntia kauemmin pilkillä. No kaikki kolme pienehköä ahventa.
Voi voi. Sie myöhästyit aamusyönniltä. 7.50 lähin lompsimaan kotoa järvelle. 8.10 kairasin ekat avannot. 10 aikoihin tuli eka nyky, kohta perään toinen 11 maissa. Tiukkaa teki saada syötit iskukoukkuihin, mut jotai tuli kuitenkii. Koukut veteen ja kotia klo 14.50. Ja saalis 7 ahventa ja 2 särkeä. Hauki perkele vei kaiken lisäks miun ottimorrin :cry:
mutteri
Keskisuuri keilapallonkaatajastrumffi
Viestit: 2518
Liittynyt: 23:47:52 15.11.2005

Viesti Kirjoittaja mutteri »

SLN kirjoitti:Hauki perkele vei kaiken lisäks miun ottimorrin :cry:
Et vaan osaa. :twisted:
Avatar
ArtoL
Kansikuvatyttö
Viestit: 1837
Liittynyt: 22:25:42 21.04.2005
Paikkakunta: Heinävesi

Viesti Kirjoittaja ArtoL »

mutteri kirjoitti:Ahvenet on kadonneet
Kuulin tässä hiljattain huhua, että ahvenet ovat muuttaneet etelän lämpöön talvehtimaan :shock: Taitaa pitää paikkansa, sen verran hiljaista pitelee... :mitaviddua: :mitaviddua: eikö kuggaan osaa

No, muutama sinnikäs assukka oli vielä jäänyt värjöttelemään tänne karuun pohjolaan. Mutta ei montaa kuitenkaan :lol: Tänään iski pienoinen laiskuus ja ei jaksanut oikein aktiivisesti etsiä kalaa. Taktiikkana oli tehdä pienoinen täsmäisku oletettuun hotspottiin ja kytätä jos vaikka joku affena sattuisi avaamaan suunsa. Aamulla lompsin paikoille jo hyvissä ajoin, heti kahdeksan jälkeen. Kolmannen reijän kohdalla huomasin, suhjua avannosta pois mättäessä, liikettä reijän alla :shock: Ei kun rähmälleen ja tutkimaan mitä jään alla tapahtuu. Pikku kalaa kruisaili pilistä aivan jään alla! En, yksinkertaisesti voinut olla aivan väärillä paikoilla. Jotain petokalaa on pakko olla paikalla, joten eikun päivystämään.

Hiljaista kuitenkin piteli :? Tasuri poikineen kävi vedessä! Vaihdoin väriä ja kokoa, ajatellen samalla, että jonkun kuvan on pakko toimia. Kovasti töitä tehden, sain kaksi reikää toimimaan ahvenelle. Jälleen kerran kävi niin, että kuokkavieraat pilasivat kestit totaalisesti (tosin nämä vieraat eivät harmita yhtään :wink: ) Muutamien kovien ahvenkopausten jälkeen rasahti todella lujaa! Avannon alla totuus jälleen paljastui (eikä yllättänyt yhtään), matikkahan se tasuriin pämäytti. On se, veljet, melkoinen rapsu se! Vaikka suurempi matikoista ei painanut kunnolla kiloa :D

Kokonaista seitsemän ahventa kuitenkin sain vännettyä jäälle. Siihen, kun lisätään höyryävän madekeiton tarpeet, niin tyytyväinen olen. Tosin muutaman todella hyvän ahvenen karkuutus harmittaa hieman vieläkin. Vaan, siellähän kasvavat korkoa :wink:

Tänään eivät suurikokoiset tasurit toimineet olleenkaan. Pienellä tasurilla, jossa on karvaperse ja uintilevy yhdistetty samaan pakettiin, tuli kaikki tapahtumat. Ahven tärppejä ei (muutamaa lukuun ottamatta) ei juurikaan huomannut muuten, kuin tasurille vauhtia lykkäämällä. Ne vain olivat pilkissä kiinni.

Huomenna on päivä uusi ja uudet ovat kujeetkin, saa nähdä kuinka käy... :?:


(Vavan tekijä huom. hyvin toimii :wink:)
Liitteet
Kovin on kohmeisen näköinen kuva
Kovin on kohmeisen näköinen kuva
Sulkapallomailalla.jpg (51.46 KiB) Katsottu 5079 kertaa
Kun synnyit, itkit ja muut ympärilläsi hymyilivät.

Elä elämäsi niin, että kun kuolet hymyilet ja muut ympärilläsi itkevät.
Avatar
Jou40
Hauki - Mään
Viestit: 3225
Liittynyt: 19:46:07 21.04.2005
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Jou40 »

Taas Saimaalal ja yhtä kehnona jatkuu, jos ei jopa kehnompana kuin parilla edellisellä kerralla. En kait osaa onkia :?

-jouni
diipa daapa
Avatar
munapata
Viherpillu
Viestit: 2851
Liittynyt: 14:07:37 16.12.2006
Paikkakunta: Lappenranta

Viesti Kirjoittaja munapata »

Saatanan hullu lährin taas kaverin houkuttelemana sarviniemeen suursaimaalle. Pimeestä pimeeseen pilkittiin laajalla alueella ja syännit oli syvältä perseestä. Ne muutamat ahvenet, joita saatiin otti pilkin alla yli 20 cm:n tapsissa olevaan morriin yli kymmenestä metristä ja ainoostaan yhrestä reijästä. Lunta oli pualeen saappaaseen ja kulku vittumaista. Kelkat voi jättää suasiolla kotiin. Yks ahven täytti pannukarkean mitat :D

-munapata
Parempi tunti kalassa kun viikko kännissä
Avatar
Jou40
Hauki - Mään
Viestit: 3225
Liittynyt: 19:46:07 21.04.2005
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Jou40 »

munapata kirjoitti:Saatanan hullu lährin taas kaverin houkuttelemana sarviniemeen suursaimaalle. Pimeestä pimeeseen pilkittiin laajalla alueella ja syännit oli syvältä perseestä. Ne muutamat ahvenet, joita saatiin otti pilkin alla yli 20 cm:n tapsissa olevaan morriin yli kymmenestä metristä ja ainoostaan yhrestä reijästä. Lunta oli pualeen saappaaseen ja kulku vittumaista. Kelkat voi jättää suasiolla kotiin. Yks ahven täytti pannukarkean mitat :D

-munapata
Miehä eilen siulle sanoin, ettei sieltä mitään tule :D

-jouni
diipa daapa
Avatar
Sami552
Viestit: 269
Liittynyt: 19:32:30 16.02.2008
Paikkakunta: Tampere, Hallila

Viesti Kirjoittaja Sami552 »

Isä oli tänään Längelmäveden Koljonselällä puntareita kylvettämässä. Koko alkupäivän oli kuulemma ollut todella hiljaista, ei värähdystäkään. Oli siiman päässä sitten karvaperse tai joku isompi tekele. Yhdeltä reiältä onnistui kuitenkin ahvenen yhtyeen jäseniä löytämään. Kuusi paistettavaa ahventa ihan putkeen. Isoin possu 420g ja toinen n. 350g. Ton isoimman ahvenen jälkeen kävi perinteisesti, että isällä oli vielä aika mörkö kiinni, mutta irtihän se pääsi. Tämän jälkeen ei kuulemma nyppyäkään. Eli kaikki tapahtumat samalta reiältä.

Kuva
Kuva

Lauantaina raportoidaan Eräjärven körmykkäistä (toivottavasti). Sillin tekeleitä tulee silloin varmaan pelkästään uitettua.
Avatar
Pikkis
Ihrasormi
Viestit: 665
Liittynyt: 11:00:16 25.04.2005
Paikkakunta: Österbotten

Viesti Kirjoittaja Pikkis »

Aika hiljaista piteli jäällä tänään, paitsi silloin kun söin aamupalaa tupsahti reiästä 10kpl hyvän kokoista ahventa. Päivän mittaan vielä harvakseltaan irtoahvenia sieltä täältä. Kolme suurinta painoivat 450g ja pari isompaakin tietysti irtosi. Kuvassa aamupalan syönnin aikana tasaria pahoinpidelleet ahvenet.

Kuva
Viimeksi muokannut Pikkis, 07:59:08 02.02.2009. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Sostakovits da Silva
Ilmo Tampio Lounasheimo
Viestit: 8464
Liittynyt: 13:21:01 27.04.2005
Paikkakunta: Urpoland-Penninpyörittäjien kylä

Viesti Kirjoittaja Sostakovits da Silva »

(Vavan tekijä huom. hyvin toimii )

:D

Noh, hyvin on pelittänyt. En sitten myyntiilmoituksessa puhunut sontaa, että suunniteltu kestämään. Meni kyllä aikaa ja energiaa vavan suunnitteluun. Jos kestaa kilon puhasta lihasta venkoilun, niin kestää se 8,2 kg tuubinkin tai 2 kg ahvenen iskun päätykoukkuun, tuo etuhaarukka, vaikka on vain 1,6 mm rosteri tig-lankaa. Salaisuus piilee liimauksessa ja viiksien menemisen ristikkäin vavan sisälle, jännittäävät toinen toistaan. Mitään äkkipikaisia kääntelyjä en suosittele, varsinkaan pakkasessa. Tai turhautuneen pilkkimiehen pomppimista vavan päällä.
Jos päätän joskus myydä nuo parit sulkapallomailavavat, niin eivät lähe 17 €/kpl sis.postit. Suurin hyötyjä on itella. :?
Välitappia tuohon vapaan ei kannata laittaa, kun se olisi tosiaan vain tiellä.
Rungon ja siimapakan väliin jätetty tarkoituksella tilaa, jotta pystyy rukkaset käessä onkimaan.
Jos haluaa tilaa, esim, repun taskussa, niin laittaa vavan etuhaarukka alespäin. Ja takahaarukka ulos sojottamaan. Vaarana on sitten siiman sotkeutuminen nostotilanteessa, jos on tottunut lappamaan siimaan reijän viereen.

Hyvä, että toimii, että et sijoittanut rahaa tecno-paskaan (Vavan kyljessä lukee tecno)
Wanderlei César Da Silva. Raha ei tee onnelliseksi, mutta se rauhoittaa hermoja.
töpy
Viestit: 4
Liittynyt: 21:05:35 06.01.2009

Viesti Kirjoittaja töpy »

Lauantaina auton pakkasmittari näytti -24 astetta, kun ajettiin kalalle. Moottorikelkka töpiskeli hivenen kylmässä, mutta pelitti kuitenkin ihan hyvin. Varpaat ja kantapäät olivat ainoa heikko kohta. Eräs mummo sanoi varpaita heiluttaessaan, että viuhkaharavat vipattaa. Se muistui mieleen, kun yritin heiluttaa varpaita lämpimikseni, ei oikein onnistunut sukkia täyteen tumpatuissa kengissä. Piti varoa, että ei tule venähdyksiä, kun heiluttelu kävi jumpasta.

Kuva

Suunnitelma pilkkimiseen oli tehty, railon vierellä eri syvyyksiä kokeillen, 4 m syvempää kohti. Kalansyönti on ollut heikkoa, mutta on pakko uskoa, että kyllä se vähitellen paranee. Ei sitä tuolla kelillä muuten viitsisi lähteä.

Kalastettiin aamusta iltapäivään, kun jotkut kiinnostavat tapahtumat ylläpiti mielenkiintoa. Ahven antoi merkkejä 7 - 8 metrin vedestä. Muutama tarttui kerralla tasapainoon ja osa antoi alkuun nykyjä. Kokeilin morria, mutta se ei ahvenia kiinnostanut, eikä myöskään pystypilkki silmällä ja morritapsilla, missä oli toukkia. Huonolla syönnillä tasapaino on osoittautunut parhaimmaksi tällä järvellä.

Lukuja oli vähän, kymmenkunta ahventa. Toivoa antoi tieto, että paikalla on selvästi isompiakin ahvenia, näytille tuli 540 g ja kolme muuta hyvän kokoista ahventa. Yksi uusi kalapaikka jo tiedossa kevättä varten.

Kuva

Kamera huurtui pakkasessa, lumikiteet ahventen vierellä muistuttavat säästä ja reissusta myöhemmin. Ensimmäisiä aurinkoisia päiviä vähään aikaan, aurinko lämmitti hivenen, vaikka pakkasta poislähtiessä oli vielä -17 astetta. On hyvä siirtyä helmikuulle ja vähitellen valoisia päiviä kohti.
mattivaan
Viestit: 366
Liittynyt: 00:59:39 12.11.2006
Paikkakunta: E-Pohjanmaa/järviseutu

Viesti Kirjoittaja mattivaan »

Kauden avaus pieniä olivat Ahvenet takaisin uimaan, mutta jos kevättä kohti paranis ..
Avatar
silli
Multimediatäkyonkija
Viestit: 2711
Liittynyt: 21:17:10 21.04.2005
Paikkakunta: Tikkala, Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja silli »

Uusi äänestys lisätty aiheeseen liittyen.

http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=30420
Avatar
hopeatukka
Saitanivan sieni-insinööri
Viestit: 3758
Liittynyt: 06:22:11 30.03.2006
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja hopeatukka »

Käytiin sunnuntaina vanhemman pojan (kalaeemeli) kanssa, lähijärvellä kokeilemassa ahvenia. Pientä silppua tuli ennen puoltapäivää ihan haitalle asti, suurempia ei ainuttakaan.

Yritä siinä sitten valaa uskoa ittees, että tasurilla, silläpä vain ne isomukset tulee, kun morrilla kuitenkin jotain sai.

Yks ainut tasuriappore tuli, tuollasella 3cm savumuikkuraappalalla, värikoukulla höystetyllä moisella.

Pitäs kekkasta joku ison ahvenen paikka, että sais luottoa noihin tasureihin enemmän. Kyllä kai ne ihan kukkuvia laitteita ovat, jääny vaan vähemmälle käyttö, niin luotto on poissa.
Joskus aikanaan kun noita tuli valettua itekkin, niin se närästyksen määrä irtipäässeistä oli liian suuri. Pianolankanen koukku sen teki.
CR:ää en harrasta, homojen hommia semmoset.
:lol:

Keräsin muutaman kymmentä niitä suurimpia, ja kotona kieli poskessa fileroin ne. Eipä niistä kauheata kasaa tullut, mutta kun kierittelin jauhoissa, ja paistoin mätimoukut ja nuo fileet sipulin kera pannulla, niin olipa vaan namia.
Nuo kun oppii kunnolla nahkomaan tuolla veitellä, niin luulis tuo isompienkin onnistuvan.

ps. jos niitä vaan sais jostakii. :evil:
Liitteet
pilkki 09 012.jpg
pilkki 09 012.jpg (57.49 KiB) Katsottu 3432 kertaa
Juokse villi lapsi!
Avatar
sampukka
Mr. Valkosipulipuristin
Viestit: 3521
Liittynyt: 21:54:25 13.11.2005

Viesti Kirjoittaja sampukka »

Matikka koukkujen katonnan yhteydessä emäntä ja poika pilkiskelivät ahventa samalla.
Pari nättiä affenta saivatkin ja molemmat tyytyväisiä.

Emännälle eka pilkkikala.( juu ei oo nii nuori, ei vaan oo aiemmin pilkillä mitää saanu :D )
Torstaina sinne pilkille päiväks. (keli varauksella)

T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.

Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Avatar
silli
Multimediatäkyonkija
Viestit: 2711
Liittynyt: 21:17:10 21.04.2005
Paikkakunta: Tikkala, Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja silli »

hopeatukka kirjoitti: Pitäs kekkasta joku ison ahvenen paikka, että sais luottoa noihin tasureihin enemmän. Kyllä kai ne ihan kukkuvia laitteita ovat, jääny vaan vähemmälle käyttö, niin luotto on poissa.
Muojärvi?
Ne on ilosia ne alle kiloset.
kitkaton
Viestit: 3577
Liittynyt: 18:32:39 18.12.2007
Paikkakunta: Kota-kylä

Viesti Kirjoittaja kitkaton »

Pitäs kekkasta joku ison ahvenen paikka
, että sais luottoa noihin tasureihin enemmän. Kyllä kai ne ihan kukkuvia l


Kosto , ja siellä vastaranta . :roll:
Pyytävä kalan saapi ja nukkuva unen näkee.
Kaikkia kaloja ja karhuja ei pussailla.

http://www.aneenloma.fi/
Avatar
silli
Multimediatäkyonkija
Viestit: 2711
Liittynyt: 21:17:10 21.04.2005
Paikkakunta: Tikkala, Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja silli »

Ja onhan siellä teillä Toranki. :D Sieltä vedettiin hyvinkin 600-900g aposta kun Kuusamossa asustelin. Ei niitä kukaan kyllä syödä uskaltanut. :lol:
Ne on ilosia ne alle kiloset.
Avatar
hopeatukka
Saitanivan sieni-insinööri
Viestit: 3758
Liittynyt: 06:22:11 30.03.2006
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja hopeatukka »

Ei viittis ajella pitkinpoikin pitäjiä, mukava kun olis lähempänä, vois piipahtaa muutaman tunnin pikiksiäkin.
Torangin appurat saa olla, vaikka meleko körrejä ovatkin. Kokeilin minä kerran niitä keitellä, vaan kun nousi sellanen haju kattilasta, että harakat pihalla pyörtyilivät, niin heivasin koko homman kannattamattomana.
Niin millon oot asustellut täälläpäin? Sukua täällä?
Taiwanin tyräjärvestähän ne on saaneet kohtuukokosta ahvenaa tässä viime talvina.
Juokse villi lapsi!
Avatar
hopeatukka
Saitanivan sieni-insinööri
Viestit: 3758
Liittynyt: 06:22:11 30.03.2006
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja hopeatukka »

Lastenkamaripilkintää taas muuan tunti tuolla. Huono kait se on syönti, kun ei säretkään ole kiusana olleet.
Noo, siinähän tuo menee pienimuotosena kalaveden hoitona, samalla tuulettuu pää niistä heleketin äkspotenssiinsinkostaneista. :twisted:
Kuusamon katkamorri oli THE tikkari tänään, noille pikkuisille.
Juokse villi lapsi!
Avatar
silli
Multimediatäkyonkija
Viestit: 2711
Liittynyt: 21:17:10 21.04.2005
Paikkakunta: Tikkala, Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja silli »

Onhan siitä aikaa kun tuossa suunnassa tuli oltua, -95 vuonna. Tasuroimaan ei päässyt kuin veneestä kun toukokuusta lokakuulle siellä olin. Muojärvellä käytiin ronkkimassa sen yhden paikallisen taimengurun kanssa hänen tuntemiaan paikkoja. Yli 10 kiloa oli aikoinaan noista paikoista ongitut reissun 10 suurinta ahventa painaneet, vaarin vanhoilla seiskoilla oli sillon vedellyt. Hieno vesi tuo Muojärvi, mutta varmasti yhtä vaikea kuin mitä täällä etelässäkin nuo isommat vedet on. Paikkana varmasti sellainen missä on mahdollisuus minkälaisiin porsaisiin vain kun kohdalle sattuu.
Ne on ilosia ne alle kiloset.
Avatar
hopeatukka
Saitanivan sieni-insinööri
Viestit: 3758
Liittynyt: 06:22:11 30.03.2006
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja hopeatukka »

Joo, se on mulle tuntematon järvi. Joskus aikanaan kun oli paatti, sillä menin ilman syvyyskarttoja sinne. Eikä päässyt kun vajaa pari kilsaa, kun jo matalikolle ajoin. Tarkempi tutustuminen jäi, kun pöljyyttäni hävitin sen venhon. ittu!
Kyllä se hankala järvi on liikkua, jos ei tunne paikkoja. Kalamiesten varotusten perusteella samaa tasoa, kun on se Sevetin Iijärvi. Siellä kuulemma kesäsin ilma helkkää perkeleitä, kun turistaraukka päntiökseen potkuria korjaa.

On kai niitä järviä ja lampia, missä isompiakin on, tuo polven reppana estää entisenmalliset mettäreissut. Mieli kyllä tekis, on se vaan niin hiivatin hienoa olla talvella metässä yöreissussa.
Pitiskö kelkalla ruveta ihmisten taimikot ajeleen... Piru kun olis poromies, niin sitähän sais ajella missä vaan, kun olis vaan suopunki kaulalla. :twisted:
Juokse villi lapsi!
mylläri
Viestit: 707
Liittynyt: 11:41:18 19.04.2006

Viesti Kirjoittaja mylläri »

Laitetaanpa pientä tarinaa eiliseltä, kun oli sen verran tapahtumarikas päivä.
Toissapäivänä iltasella mietiskelin, että minkälaisella strategialla sinne järvelle lähtisi. Ajattelin pyöriä enemmän rantavesissä, ja silmäillä mahdollisia railoja ulompana, jos ei rannasta tule mitään. Railoista kun on tuntunut kaloja löytyvän.
Järvelle päästyäni kopaisin kymmenisen reikää kaislikon laidassa, mutta sitten alkoi selältä paistava railo näyttää liian houkuttelevalta, koska rannasta ei tullut kuin yksi tavoitekala.
Ensimmäiset reiät meni liian matalaan, ja niistä nousikin pelkkää silppua. Seurailin railoa syvänteen suuntaan, kunnes saavuin paikalle jossa oli selvästi ollut bileet eilen. Vettä oli kymmenisen metriä, ja reikiä ihan railon vieressä pienellä alueella reilusti. Ensimmäinen kala tuli aika äkkiä reikäryppään keskeltä, siima vonkui rukkasissa kun hinasin reilu 300 g assun jäälle. Siitä paikalta tuli tasaisen nihkeästi hyvän kokoisia ahvenia, ja viihdyinkin siinä useamman tunnin. Kalaa oli ihan mukavasti pussin pohjalla, mutta kun kalat alkoivat pienenemään ja tärpit harvenemaan, alkoi synkät ajatukset valloittaa mieltä. Taas oli joku muu ehtinyt korkkaamaan tämänkin paikan. Hyviä kalojahan tuostakin tuli, kauden isoimpia, mutta tiesin että parempaakin pitäisi olla tarjolla. Päätin lähteä etsimään matalikon toisen puolen penkan samasta railosta.
Porailin reikiä 100 m välein, mutta penkkaa ei alkanut löytymään, mataleni vain entisestään. Iltapäivä alkoi olla jo pitkällä ja mieleen tuli jo alkupaikalle palaaminen, päätin kuitenkin suurentaa reikäväliä, ja niin alkoi vettäkin löytymään. Sitten sattuikin naaman eteen todella herkullinen näky, aivan kirkas 5x2m laikku jossa piti olla vettäkin alla.
Pudotin sillanpään kuorejättiläisen pohjaan, ja pettymykseksi vettä oli vain 9 m. Ensimmäisen vedon jälkeen tunnelma muuttui, kun vavassa tuntui kunnon pommi. Siitä alkoi kova syönti, heti alkuun nousi pari reilu kolmisatasta. Kolmas kala meinasi koitua kohtaloksi, kun se irtosi jään reunaan. Kerrankin refleksit toimivat, ja työnsin käden kyynerpäätä myöten reikään, ja yli nelisatanen raitapaita lensi kaaressa jäälle.
Tässä vaiheessa alkoi tunnelma olla jo aika hyvä, kun keväisenoloinen auringonpaiste lämmitti naamaa ja isot ahvenet iskivät raivolla puntariin. Viitisentoista komeaa assua siitä nousi putkessa, sitten syönti alkoi hiipua ja päätin heitellä kalat reppuun ja alkaa lampsia kotia kohti.
Isoin ahven painoi 462, 10 isointa 3,35 kg. Kaiken kaikkiaan kalaa tuli seitsemisen kiloa.
Liitteet
Läntti.jpg
Läntti.jpg (32.62 KiB) Katsottu 2854 kertaa
pikkupossuja.jpg
pikkupossuja.jpg (95.2 KiB) Katsottu 2858 kertaa
Avatar
silli
Multimediatäkyonkija
Viestit: 2711
Liittynyt: 21:17:10 21.04.2005
Paikkakunta: Tikkala, Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja silli »

Hyvät kalat tincalla. Olosuhteet ja paikat olleet juuri sellaiset mistä tykkään eniten onkia. Avarat selkävedet ja sopivan tuore railo.
Ne on ilosia ne alle kiloset.
Avatar
Sostakovits da Silva
Ilmo Tampio Lounasheimo
Viestit: 8464
Liittynyt: 13:21:01 27.04.2005
Paikkakunta: Urpoland-Penninpyörittäjien kylä

Viesti Kirjoittaja Sostakovits da Silva »

Hienot on kalat tincalla :)
Wanderlei César Da Silva. Raha ei tee onnelliseksi, mutta se rauhoittaa hermoja.
Vastaa Viestiin