Thö lohari step by step

Alueen säännöt
Täältä löydät kaiken perhokalastukseen ja perhonsidontaan liittyvän pulinan...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Theemu
The Emu
Viestit: 843
Liittynyt: 11:13:59 21.11.2006
Paikkakunta: Tuusula

Thö lohari step by step

Viesti Kirjoittaja Theemu »

Tässä step by step ohjeet yksinkertaiseen kettu/craft fur siipiseen lohiperhoon.

1. Kiinnitä helamateriaaliksi hopeinen litteä tinseli ja kierrä väkäsen kärjen tasolle.

Kuva

2. Ota pyrstöä varten punaista hanksia sopiva nippu ja kiinnitä paikoilleen.

Kuva

3.Seuraavana ota musta kukon häkilä höyhen ja strippaa toinen puoli ja kiinnitä se koukulle ja sen lisäksi koukulle kiinnitetään myös kierteeksi tuleva litteä helmiäis tinseli.
Kiinnitettyäsi kilkkeen ota mustaa duppingia ja duppaa sopivan paksu runko. Sen jälkeen kierrä kierre paikoilleen ja harjaa runko pöyheäksi ja kierrä runko häkilä paikoileen.

Kuva

4. Seuraavaksi ota mustaa kettua ensimmäistä siipinippua varten ja poista tuulikarvat ja pohjavillat ja kiinnitä nippu siten että karvojen päät ovat suunnilleen pyrstön kanssa tasan. Tämän jälkeen voi halutessaan laittaa siiven väliin mausteeksi kimalletta. Tässä versiossa on black pearl väristä angel hairia muutama haituva. kiinnitettyäsi glitterit pätki ne sopivan mittaisiksi.

Kuva

5. Seuraavaksi kaiva craft fur esiin ja leikkaa palasta sopiva nippu karvoja ja kiinnitä siten että karvat tulevat alempaa nippua pidemmiksi. Craft furin päälle laitoin 4kpl riikinkukon herlejä lisämausteeksi. Tämän jälkeen ota hammasharja yms käteen ja harjaa siipeä että karvat asettuvat ja siipi saa vähän muotoaan.

Kuva

6.Kaulushäkiläksi tulee muutama kierros sinistä helmikanaa josta on toinen puoli stripattu. Seuraavana on vuorossa pään muotoili piilosolmun tekeminen ja pään lakkaus, tämän jälkeen perho on valmis pohjaan jätettäväksi.

Kuva

Toivottavasti joku saa jotain tästä irti. :roll: