Hapankaalia ja siskonmakkaraa.

Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Emppai
Käsijuusto
Viestit: 7219
Liittynyt: 22:20:26 04.01.2006

Hapankaalia ja siskonmakkaraa.

Viesti Kirjoittaja Emppai »

Tuli kokeiltua ja kylläpä vasta maistui.

Ohje:

Kattilaan pikku loraus öljyä pohjalle ja päälle palvikyljen palasia, valkosipulia puristimesta ja hiukkasen sipulia. Paistetaan kunnes sipulit pehmeitä. Päälle reilusti hapankaalia ja annetaan hetki muhia välillä käännellen. Kunnon loraus kermaa päälle ja kansi kiinni saunan ajaksi. Saunan jälkeen kunnon sekoitus, mahdollisesti pikku loraus kermaa päälle ja toinen levy tulille. Levylle pannu ja pannulle loraus öljyä. Öljyn päälle siskonmakkaroita ja paistetaan käännellen ja hammastikulla toisinaan tökkien. Tökkiminen kannattaa tehdä ajoissa ettei makkurit räjähdä. Hapankaalia ja siskonmakkaraa lautaselle kera hyvän sinapin. Ruokajuomaksi olutta, mutta myös vodkavissy toimii oikein hyvin, kunhan vodkaa ei ole liikaa.

Ensi kerralla kokeilen seuraavaa.

Teen alun kuten yllä olevassa reseptissä, mutta lisään hapankaalien jälkeen 3-4 desiä vettä. Pursotan siskonmakkarat sekaan kun seos on kiehunut reilun 10 minuuttia. Makkaroiden päälle loraus kermaa ja oikein pienellä teholla n. 30min haudutus. Kerron sitten miten toimi, mutta epäilen, että tulee syötyä pois..