Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Alueen säännöt
Täällä keskustellaan kaikesta yleisestä kalastukseen liittyvästä.
Kalamies.com foorumin yleissäännöt - Kalastus-uutisia - Etusivu uusiks!
Avatar
styranki
- Jyrkkä sellainen
Viestit: 179
Liittynyt: 18:04:16 25.04.2006
Paikkakunta: Hämeenlinna/Hauho

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja styranki »

Remox kirjoitti:ei nyt vituta mut joskus ko haluus mennä yksin kalalle koittaan uutta paikkaa ihan rauhassa ni 8v poika mankuu matkaan ja pakkohan se o sinne ottaa ja varsini sillo ko hallitus puoltaa kalalle lähtöä..
kasvas ny nopsaan poitsu 13v ni saisin lähtee yssin ko jäbää alkaas kiinnostaa viirupöllöt..
Ota poika ihmeessä aina mukaan kun vaan mahdollista.
Pitkässä juoksussa se tuo kuitenkin kalapäiviä lisää jos vaan innostuu aiheesta kunnolla. Ei tarvi sitten vanhemmalla iällä jättää kalareissuja väliin kun poitsua pitää kuskailla kaikenmoisten muitten harrastusten pariin, tai miettiä missä se nyt luhaa...

Alku aina hankalaa :)
Styranki
Avatar
Haukkivesku
Viikonloppusavolainen
Viestit: 4968
Liittynyt: 17:10:08 26.04.2005
Paikkakunta: hellsinki
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Haukkivesku »

styranki kirjoitti:
Remox kirjoitti:ei nyt vituta mut joskus ko haluus mennä yksin kalalle koittaan uutta paikkaa ihan rauhassa ni 8v poika mankuu matkaan ja pakkohan se o sinne ottaa ja varsini sillo ko hallitus puoltaa kalalle lähtöä..
kasvas ny nopsaan poitsu 13v ni saisin lähtee yssin ko jäbää alkaas kiinnostaa viirupöllöt..
Ota poika ihmeessä aina mukaan kun vaan mahdollista.
Pitkässä juoksussa se tuo kuitenkin kalapäiviä lisää jos vaan innostuu aiheesta kunnolla. Ei tarvi sitten vanhemmalla iällä jättää kalareissuja väliin kun poitsua pitää kuskailla kaikenmoisten muitten harrastusten pariin, tai miettiä missä se nyt luhaa...

Alku aina hankalaa :)
Ja kyllä se on niin että ei mene kauaakaan niin se ei enää lähde sun kanssa mihinkään.
Nauti nyt, sillä tuo on lyhyt ja ohimenevä aika.
"En minäkään ole aina oikeassa, mutta silloinkin muut ovat enemmän väärässä."
Avatar
Royal Trude
Koko Kansan Tenaleidi
Viestit: 15175
Liittynyt: 20:17:16 06.11.2005
Paikkakunta: Espoo, Tuusula, Keminmaa
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Royal Trude »

vituttaa jo etukäteen kaikki soikiomaiset asiat :evil:
Liitteet
Juhannussää.jpg
Juhannussää.jpg (42.85 KiB) Katsottu 5189 kertaa
Piiloteksti
Suomi on suuri sukkahousumaa
Avatar
aaAAaa
Viestit: 6205
Liittynyt: 10:42:50 17.10.2005
Paikkakunta: Weikkolan Wapaavaltio
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja aaAAaa »

Koko juhannuksen sää: lunta sataa ja kaikkia vituttaa :D
Kalastusta ilman sukkiksia jo vuosikymmenien ajan.
Avatar
Sostakovits da Silva
Ilmo Tampio Lounasheimo
Viestit: 8464
Liittynyt: 13:21:01 27.04.2005
Paikkakunta: Urpoland-Penninpyörittäjien kylä

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Sostakovits da Silva »

Kant kirjoitti:Olen mökkikalastanut toistakymmentä vuotta, mutta maksoin nyt vihdoin luvat ja päätin laajentaa reviiriä tutustumalla useampaan Tampereen kalaveteen. Tähän asti mökkijärvellä kalastus on ollut minulle rauhoittumista ja omissa oloissaan luonnosta nauttimista, saalis on loppuviimeksi aina ollut sivuseikka. Tosin kalaahan on tullut, kun joka kivi järvessä kun on tiedossa kuten myös ne vieheet joihin luupäät vuodesta toiseen ottavat. Nyt kun olen aloittanut kalastuksen muualla, saalista on tullut selvästi nirsommin.

1. Tampereen alueen järvistä puuttuu kalastusrauha. Jotain oleellista jää puuttumaan. En ole tehnyt yhtäkään reissua etteikö joku olisi tullut ihmettelemään onko tullut kalaa. Useimmiten lisäksi viereen asettuu kaljaveikkoja, koiranuittajia, tai järveltä käsin vesiskoottereita, kanootteja, moottoriveneitä, 10 vavan uistelijoita, vesihiihtäjiä, purjehtijoita jne. Mitä tahansa voi odottaa. Ikinä ei ole heittäessä tarvinnut katsoa onko edellistä kelatessa jokin edm tullut sektorille, mutta Tampereella on katsottava samalla tavalla kuin katsotaan tietä ylittäessä vasemmalle ja oikealle. Samalla on syytä katsoa myös taakse ja pitää kalapakki kiinni ettei vieheet ole koirankuonossa kohta kiinni.

2. Edelliseen heittelyn riemuun päästään vasta jos ja vain jos on onnistanut löytää tilkkua joka ei ole yksityisessä omistuksessa ja johon mahtuu kaksi jalkaa ja pieni viehepakki ja joka on kalastuspaikkana edes välttävä. Tällaiset rannat ovat tuiki harvassa.

3. Moderni kalastus ei ole toimintana arvokasta sinänsä, vaan se on tulos-orientoitunutta välineurheilua, jossa nauttiminen olemisesta ja tekemisestä sinänsä ei tule kysymykseen ilman mitattavissa olevaa tulosta josta saa sitten mitatunlaisia kerskumisoikeuksia. Tamperelainen kalastaja on vieraantunut luonnosta nauttimisesta ja itsepyydetyn kalan valmistamisen nautinnosta joka parhaillaan on kuin hyvä olo saunan jälkeen. Juuri eilen siirryin hyvältä kalapaikalta rannalle jossa en itsekkään uskonut kalaa tulevan, koska ympärilleni edellisessä paikassa tuppautui iloisia kalastajia kaljapulloineen, niin lähelle, että heittely kävi mahdottomaksi. Nautin enemmän kalastamisesta ilman saaliin toivoa omassa rauhassani.

4. Koska luonnosta nauttimisesta on vieraannuttu ja siitä on tehty väline joka tuottaa kerskumisoikeuksia ja tekee kalastajasta tietynlaisen kalastajan jonka arvo on mitattavissa, on samalla myös kunnioitus luontoa kohtaan menetetty. Ne kalat jotka eivät tuota arvoa kalastajan numeeriselle ja laadulliselle identiteetille ovat arvottomia, nimensä mukaisesti roskaa. Itse hyödynnän kaiken kalan jollakin tavalla, roskana en käsittele niitäkään joita en kertakaikkiaan pysty hyödyntämään. Vihonviimeisetkin kalat, kuten pasurit, tapan heti ja syötän lokeille mikäli katson kannan olevan liian suuri, tai saatan vapauttaakkin jolloin aina kastelen kädet ennen kalaan koskemista aiheuttaakseni vähiten vahinkoa kalalle.

5. Koska luonto ja kalastus toimintana ei ole arvokasta, kaikki muukin sellainen joka ei suoraan ja välittömästi vaikuta mitattavissa olevaan tulokseen ei ole arvokasta. Pari päivää olin lupien maksamisen jälkeen kalastellut kun jo tapasin tungettelevia kalastajia jotka kerskuivat sillä etteivät he maksa lupia ja olivat vieläpä kalastamassa nimenomaan niitä alimittaisia ns. arvokaloja. Nehän tulevat tiettyihin paikkoihin ja ovat helpohkosti nostettavissa. Määrällinen tulos kerkusmisoikeuksien saamiseksi oli heidän motiivinsa, vesien- ja kalakannanhoito puolestaan jotakin hyvin etäistä ja joka tapauksessa muiden ongelma. Heille tällaiset lupa-asiat sun muut näyttäytyi virkavaltakoneiston yhtenä instanssina jonka ainoa tehtävä on yrittää estää heidän omaa tavoitteellista toimintaansa.

6. Moderni kalastaja on kalastusinsinööri, vähän kuin lankkuinsinööri, joka mittaa miten rakennetaan kestävä kalastaja-avatar itsestään, kalastaja joka esittää olevansa kalastaja. Ei riitä että vain on kalastaja, vaan kouristuksenomaisesti täytyy lisäksi esittää muille kalastajaa. Lisäksi sellainen syvempi kosketus kalojen käyttäytymiseen puuttuu ja kaikki tämänkaltaiset asiat onkin supistettu pelkiksi kaavoiksi ja malleiksi. Luonto on toimija joka supistetaan kokoelmaksi erilaisia toimintamalleja ja kaavoja, joita vastaan hyökätään toisella kokoelmalla vastakkaisia toimintamalleja ja kaavoja kuten kalastustekniikat ja välineet. Lopputulos mitataan kuten kaikki muukin prosessissa on mitattu. Lopulta kalastaja voi itse mitata itsensä tuloksen perusteella ja siirtyä tuloksensa kanssa sosiaalisen vaihdon markkinoille, joissa kateus, narsismi, katkeruus ja petkutus tulevat ainoaksi luonnolliseksi elementiksi prosessissa.

Täytyy jatkaa uutta mieltä avartavaa kalastelua mökkivesien ulkopuolella, ehkä seuraavaksi löytyy jotain miellyttävää josta kirjoittaa.

Tampereella asuu 213 645 asukasta ja alueen vaikutuspiirissä 376 000. Aika moni tästä noin 213 000 asukkaasta harrastaa kalastusta; joten ei varmasti kaikki tamperelaiset kalastajat eivät ole vieraantuneet luonnosta, vai kuinka?
Jos kalastelee asutuskeskusten läheisyydessä on varmasti totuttava, niihin kaikenlaisin ihmettelijöihin ja siihen että kalastusrauhaa ei ole. Ja sitä rauhaa löytää, kun jaksaa ehtiä. Kartta kätteen ja etsimään. Ihan ilmaiseksi voit käyttää palveluja
www.karttapaikka.fi
ei sen niin vaikeaa pitäisi olla, jos osaat nettiä käyttää ja tännekin olet kirjautunut.

Se mikä on ollut korpea 5-10 v sitten ei ole enää, kun kaupungeilla on tapana laajentua.
Kuten esimerkiksi Kuopion saaristokaupunki. Rautaniemi oli vielä ns. Korpea noin 10 v sitten, nyt siellä on vieri vieressä taloja. Tai oikeestaan 5 vuotta sitten.
Matkusjärvellä Kuopiossa oli ihan oma kylänsä ja ei ole kuin 11 km kuopiosta. Nyt sinne läheisyyteen rakennetaan ikea ja rakennetaan taloja yms, joten rauha on mennyttä.
Rakentaisin/ostaisin minäkin mökin, jos minulla olisi varaa, ja eikä oikein perintönäkään ole tullut.
Ammatinvalintakysymys, olisi pitänyt aikoinaan opiskella ja mennä rahakkaisin töihin, mutta ei ollut penaalin terävin kynä, joten nyt täytyy pinnistellä, että saa maksettua tämän kerrostalo-asunnon ja harrastaa tätä urbaania modernia kalastusta.
Kuitenkaan en ole mikään Pentti Linkola, että haluaisin asua jossain korvessa erossa muusta maailmasta.
"Tamperelainen kalastaja on vieraantunut luonnosta nauttimisesta ja itsepyydetyn kalan valmistamisen nautinnosta joka parhaillaan on kuin hyvä olo saunan jälkeen."
Puhutaanko tässä nyt yhdestä henkilöstä, vai koko tosiaan tampereen kaupungin kalastavista asukkaista. Voidaan sanoa, että aika kärkevä yleistys...
Haluaisin tietää, että onko tuo kantin ns. liirum laarum copy-pastattu jostain suoraan vai ihan omia hajatelmia. Ihan kuin lukisi jotain sosiaali-poliitikan oppikirjaa yms.
Hajatelmien tueksi lienee käytetty jotain puppulausegenerattoria.
www.puppulausegeneraattori.fi

Jos kantia häiritsee tamperelaiset kalastajat, niin varmaan kannattaa kalastella siellä kesämökillä ja jättää hiilijalan-jälkensä sinne. Lautas-antenni kannattaa roudata jätteenkeräykseen ja sanoa kesämökin internet-kaista irti, pitäkää elisa, saunalahti, sonera yms. "pitäkää tunkkinne" ja rauhoittua siellä kesämökillä ja nauttia siitä itsepyydetyn luupään valmistamisen nautinnosta, joka on parhaillaan on kuin hyvä olo saunan jälkeen.
Wanderlei César Da Silva. Raha ei tee onnelliseksi, mutta se rauhoittaa hermoja.
Avatar
Sostakovits da Silva
Ilmo Tampio Lounasheimo
Viestit: 8464
Liittynyt: 13:21:01 27.04.2005
Paikkakunta: Urpoland-Penninpyörittäjien kylä

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Sostakovits da Silva »

Kant kirjoitti:Olen modernien kaupunkikalastajien kanssakin ollut kalassa. Siitä puuttuu kärsivällisyys sekä olemisesta ja tekemisestä itsestään nauttiminen kokonaan. Tällainen kalastaja pelkää eniten maailmassa hetkeä jolloin aistiärsykkeet eivät täytä olemista, jolloin ei ole musiikkia, ei toimintaa, eikä kalakaan syö. On tehtävä mitä tahansa kunhan välttää oman itsensä kohtaamisen tällaisessa toiminnan puuttumisessa. Moderni kalastaja alkaa toiminnan puuttuessa tärisemään penkillä samalla tavalla kuin vahvasti nikotiiniriippuvainen alkaa tärisemään tupakan puutteessa.

Lisäksi moderni kalastaja ikävystyy tavattoman nopeasti. Ei aikaakaan kun pohditaan millä jännittävällä uudella tavalla voisi kalastaa. Silloin reikiä kairataan moottorisoidusti jotta kaupungin hektinen syke ja näkyvien tuloksien tahti sekä meteli saadan tuotua mukaan jäille. Mikään ei ole rajana kun moderni kalastaja ikävystyy. Tehdään mitä tahansa kunhan ei tule hiljaista ja kunhan ei ikävysty.

Tämä tyyppi on mökkikalastajan irvikuva, ei ole minkään ruusujen arvoinen. Jos tuossakin liirum laarumissa pukkaa jonkun mielestä jotain asiaa, niin suodatin täytyy olla tukossa.
"Silloin reikiä kairataan moottorisoidusti jotta kaupungin hektinen syke ja näkyvien tuloksien tahti sekä meteli saadan tuotua mukaan jäille."
Jollakin voi olla todellakin selkä niin paskana, että ei pysty poraamaan enää normaalilla vintilällä, vaan pitää olla akkukaira matkassa. Jos haluaa vielä talvikalassa käydä, ilman selkäongelmia, joita kairaaminen vaan pahentaa.
Siinä ei ole kyse todellaan ole kyse siitä, että halutaan tuoda meteliä jäälle,eikä kaupungin hektisyydestä. Parempi se on tehdä jotain kuin maata siellä sohvan perukoilla.

Herra kant: oletko koskaan kunnolla edes porannut reikää jäähän vaikka kuuden tuuman kairalla, että minkälainen rasitus se on keholle, jos väännetään 65-80 cm sitkeeseen kohvajäähän reikää. Ei tarvitse penaalin terävin kynä olla, arvatakseen kuka nimimerkin taakse kätkeytyy.

Menisit vaikka "kant" yksin tuulastamaan, siellä saat olla omien ajatuksiesi parissa ja saat täristä ihan kaikessa rauhassa, kukaan ei ole katsomassa, ellei sitten lepakoita yms. luonnon eläviä lasketa.
Viehepakkiakaan ei tarvitse roudata mukana, eikä esittää olevansa kalastaja. Muista mukaan turvavälineet esim. pelastusliivit/kelluntatakki yms.
Viimeksi muokannut Sostakovits da Silva, 15:19:12 15.01.2019. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Wanderlei César Da Silva. Raha ei tee onnelliseksi, mutta se rauhoittaa hermoja.
Avatar
vlasek
Provoileva muskelipökiö
Viestit: 13103
Liittynyt: 00:09:58 02.09.2007
Paikkakunta: Träshscandal

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja vlasek »

Tällä hetkellä ketuttaapi seuraavat asiat:
-valtava kaipuu takas korpeen pyytämään pilkullista ja ens reissuun ei oo enään, kö semmoset puolvuotta ja jokunen kuukaus päälle. No ehkä tuo laantuu.
-Jäi taas kesältä parin uuden kalalajin kokeilu väliin.
-Tekis mieli lähtiä eteläiselle kuukaudeks poimimaan sieniä, fiilistelemään ja jos sitä siinä kalasteliski. Josko törmäis pitkästä aikaa valkohanuri peuraan tai näkis sen ilveksen joka ukottaa saaressa. Vaan pitäs ehtiä röitä sun muuta. No ehkä metskailen mokkulan. Ensi viikolla si. Tai si ei lainkaan. Eli vihaan sitä, kö ei saa aikaseks mitään.
-Jigien pyytävyyden ja keston suhdetta :D

"Ahon asennetta kuvastaa, että koskelle saavuttuaan hän ei rynnännyt vapoineen kalojen perään vaan käveli rauhallisesti sillalle ja kumarsi koskelle ja sen haltioille."

Tuo tuppaa unehtumaan usein. Ja kyllähän sitä kalapaikkaa ja etenki kaloja pitää kunnioittaa oli se sitte piskuinen lampi, puro tai Huopana. :D
Avatar
Jäpäkyörä
Vanhempi savolainen hauen pamputtaja
Viestit: 7406
Liittynyt: 16:06:19 22.04.2005
Paikkakunta: Pieksämäki

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Jäpäkyörä »

vlasek kirjoitti: Eli vihaan sitä, kö ei saa aikaseks mitään.
Niin minäkin.
Koskelle kyllä on aikaa, mutta talven puut pihalla pressun alla odottaa siirtoa.

Ja se vituttaa, ko ei saa edes syömäkallaa, vaikka oon koskee piiskannu 3 viikoa.
Tänään vein pari verkko järvelle, jos vaikka kuhaa paremman puutteessa.
On sev verta töitä, että haju housussa pyssyy.
Kielj-kiärylöitä/Unto Eskelinen
Avatar
vlasek
Provoileva muskelipökiö
Viestit: 13103
Liittynyt: 00:09:58 02.09.2007
Paikkakunta: Träshscandal

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja vlasek »

Hirvikärpäset on myös perseestä.
Avatar
Meetvursti
Viestit: 345
Liittynyt: 09:58:14 19.02.2010
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Meetvursti »

Reipas pohjatärppi helvetillisessä tuulessa, ja tuuli ilman tohjatärppiäki vituttaa, ku vene on välittömästi poikittain jos irrottaa käden ratista..
Avatar
Padre
D.I.Y. Lobotomia
Viestit: 420
Liittynyt: 07:31:29 11.04.2006
Paikkakunta: tRauma

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Padre »

Syksyn tullen alkavat taas hermoja koetella nuo wannabe-puoliammattilaisverkkokalastajat kurahousuissaan kylvämässä mustuneita styroksinpalojaan vesille. Yhtälailla närästävät puoliammattilaiset jotka ihan luvalla saavat aidata joka salmen kiinni.
Terve mies ei tanssi.
kaippa
Viestit: 30
Liittynyt: 11:56:48 12.09.2011

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja kaippa »

...odotusta... onneksi odotus joskus palkitaan.

:)

Terv.
Kaitsu

http://[email protected] Fishing.Spot.Blog
Avatar
jones
Abebe Bikila
Viestit: 4574
Liittynyt: 20:22:55 05.05.2005
Paikkakunta: Epsåå

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja jones »

Paskahätää.. Varsinkin pienessä krapulassa iskevää paskahätää joka iskee juuri kun olet päässyt hyvään spottiin. Krapulakakka on luonteeltaan yllätyksellinen.
Zaphod: I can't do this without my third arm!
Suojele norppaa. Vältä verkkokalastusta. Osta katiska.
--== : Kalamittatarroja kaupan : ==--
juhamj
Viestit: 1497
Liittynyt: 21:34:08 25.06.2008
Paikkakunta: Koikkari

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja juhamj »

Sun Jones pitää tehdä taksikuskintappi :D
Arvaa vittu mitä? PATASYDÄN!
samu
Viestit: 742
Liittynyt: 18:20:55 15.03.2007
Paikkakunta: Etelä

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja samu »

jones kirjoitti:Paskahätää.. Varsinkin pienessä krapulassa iskevää paskahätää joka iskee juuri kun olet päässyt hyvään spottiin. Krapulakakka on luonteeltaan yllätyksellinen.
Broidi kerran tuumasi kyykkypaskalta tullessaan "ei menny paskaa huppuun,mut kusta meni vähän" ja huppuhan oli päässä luonnollisesti :D
Oltiin syyskelillä rannalta viskomassa Porkkalassa.

Aikalailla näin syyskeleillä itteä vituttaa se,kun näpit on märät ja niin kohmeessa,ettei
saa uistinta pois leikarista.
daddycool
Baania perkele!
Viestit: 509
Liittynyt: 20:11:10 21.04.2005
Paikkakunta: kymi

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja daddycool »

[quote="Remox"]ei nyt vituta mut joskus ko haluus mennä yksin kalalle koittaan uutta paikkaa ihan rauhassa ni 8v poika mankuu matkaan ja pakkohan se o sinne ottaa ja varsini sillo ko hallitus puoltaa kalalle lähtöä..
kasvas ny nopsaan poitsu 13v ni saisin lähtee yssin ko jäbää alkaas kiinnostaa viirupöllöt..[/quote]
vituttaa että näin tyhmät tyypit saa kalastaa
daddycool
Avatar
AriSalo
Viestit: 382
Liittynyt: 21:34:41 27.12.2010
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja AriSalo »

samu kirjoitti:
jones kirjoitti:Paskahätää.. Varsinkin pienessä krapulassa iskevää paskahätää joka iskee juuri kun olet päässyt hyvään spottiin. Krapulakakka on luonteeltaan yllätyksellinen.
Broidi kerran tuumasi kyykkypaskalta tullessaan "ei menny paskaa huppuun,mut kusta meni vähän" ja huppuhan oli päässä luonnollisesti :D
Oltiin syyskelillä rannalta viskomassa Porkkalassa.

Aikalailla näin syyskeleillä itteä vituttaa se,kun näpit on märät ja niin kohmeessa,ettei
saa uistinta pois leikarista.
Kantsii miettiä, löytyiskö jostain sellasii perukkeit ja lukkoloit, mihi ois helppoa vaihtaa vieheitä. Mie oon semmosii nähnä!
Lukkovalikoima hintoineen: https://photos.app.goo.gl/Qv2L5zH14TM4ZU3y5 (klikkaa hiiren oikealla ja avaa omaan välilehteen ni, johan aukeaa)
SeppoH
Viestit: 49
Liittynyt: 15:28:40 12.02.2009
Paikkakunta: Äänekoski

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja SeppoH »

Pröystäilyä välineillä. Tätä tosin paljon myös muissa harrastuksissa.
Avatar
neko
Viestit: 104
Liittynyt: 21:14:24 19.06.2011

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja neko »

julkisen rantaviivan katoamista ja uusien kalastusmestojen etsimistä. itte kun en venettä omista niin joutuu kyl välillä kulkemaan hyvänmatkaa rantaviivaa ennenkuin löytyy kaistale joka ei ole a) yksityinen, b) huono profiilinen, c) täynnä muita kalastajia yms.

ei siis ollut tarkoitus kohdistaa tätä kenellekään, joka tontin rannalta omistaa. ehkä tällä hetkellä siis eniten vituttaa, ettei oo omaa venettä. :D
Avatar
Jni
Viestit: 337
Liittynyt: 00:30:28 22.12.2007
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Jni »

"Syksyn tullen alkavat taas hermoja koetella nuo wannabe-puoliammattilaisverkkokalastajat kurahousuissaan kylvämässä mustuneita styroksinpalojaan vesille. Yhtälailla närästävät puoliammattilaiset jotka ihan luvalla saavat aidata joka salmen kiinni."

Sama vituttaa täälläkin, VARSINKIN keväällä. Lähes joka ikinen salmi mihin vähintäänkin kuha, ahven ja hauki ovat menossa kudulle niin täytyy verkottaa salmet lukkoon. Pahimpina tapauksina olen nähnyt (muutamankin) kerran kun n.100-250m levyinen salmen suu on rannasta rantaan kiinni (lahdelmat pisimmillään 1-3km pitkiä).


On tullut vähintäänkin muutamat hyvät työt on tehty (luvattomille) verkoille, on verkot laitettu solmuun ja nippuun metsään /poltettu nuotiossa.
Viimeksi muokannut Jni, 21:32:42 23.10.2011. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Jni
Viestit: 337
Liittynyt: 00:30:28 22.12.2007
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Jni »

.
Timzer
Viestit: 504
Liittynyt: 10:31:03 08.10.2008
Paikkakunta: Äänekoski

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja Timzer »

Ahneus. Täälläpäin eräässä järvessä eräälle selälle on ajautunut järvilohia mukava määrä ilmeisesti ruuan perässä. No nyt sitten selkä on vetäjiä, jotka pamputtaa noita 40cm lohen penikoita autsz Kaiken lisäksi kalat on pakkautuneet pienelle alueelle, josta niitä on todella helppo saada...
Avatar
vlasek
Provoileva muskelipökiö
Viestit: 13103
Liittynyt: 00:09:58 02.09.2007
Paikkakunta: Träshscandal

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja vlasek »

Liian kovaa tuulta ja moisiin olosuhteisiin soveltumatonta paattia.
"Jävla skogsfinnar, flytta tillbaka till mongoliet
Avatar
pääevä
Viestit: 2492
Liittynyt: 19:14:13 04.01.2009

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja pääevä »

Kaikkia muita kalastajia ja kaikkien muiden saaliita... :D
Avatar
aitohoppis
Veekoon vihreä kakkonen
Viestit: 1939
Liittynyt: 20:55:21 21.04.2005
Paikkakunta: Helsingfors
Viesti:

Re: Mitä VIHAAT eniten kalastuksessa?

Viesti Kirjoittaja aitohoppis »

neko kirjoitti:julkisen rantaviivan katoamista
Tämä riipii minuakin. Vapaa Kivijärvi on kutistunut kymmeniä kilometriä nuoruuteni päivistä.
~sing if you are happy that way~
Vastaa Viestiin