Tee se itse Kebab

Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Avatar
qwerty_88
KMC käkikello
Viestit: 1231
Liittynyt: 18:11:55 14.12.2006
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja qwerty_88 »

Perjantaina tuli taas värkättyä kaks 800g kankea emännän luona. Anoppikokelaalle ja emännän siskollekkin tuntu maistuvan!
Joka kerta kyllä onnistunu ihan helvetin hyvin...
"Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne" (Shaw)
Avatar
MS_
Viestit: 256
Liittynyt: 19:39:48 10.11.2005
Paikkakunta: Ivalo

Viesti Kirjoittaja MS_ »

Tekaisinpa itsekin ensimmäisen kerran, seuraavalla reseptillä;

700 g naudan jauhelihaa
500 g Meri-Lapin karitsan jauhelihaa
3 valkosipulin kynttä
1 tuore kokonainen chilipalko
mustapippuria myllystä
korianteria
juustokuminaa
paprikajauhetta
suolaa

Tsatsikikastiketta ja salaattia & pitaleipää. Punkkua. Hyvää tuli.
izmo
Tuttu TeeVeestä - Laitela
Viestit: 726
Liittynyt: 21:36:05 28.04.2006
Paikkakunta: kouvola

Viesti Kirjoittaja izmo »

no nyt on mullakin pötkylä uunissa. saa nähdä minkä lainen tulee :D
``puskarunkkari´´
izmo
Tuttu TeeVeestä - Laitela
Viestit: 726
Liittynyt: 21:36:05 28.04.2006
Paikkakunta: kouvola

Viesti Kirjoittaja izmo »

tuli muuten perkeleen hyvää.
``puskarunkkari´´
Avatar
jojo
Viestit: 717
Liittynyt: 17:43:58 06.05.2005
Paikkakunta: hki

Viesti Kirjoittaja jojo »

Tänään keppappi kauden 09 avaus noin 800 rammasella pötkylällä. Odottavan aika on pitkä, viel pari timmaa ja si ahtamaan.........
Mitä mulle kuuluu???
Avatar
jullimon
Viestit: 637
Liittynyt: 17:37:05 07.11.2006
Paikkakunta: Akaa

Viesti Kirjoittaja jullimon »

Rapiat tunti ja jööti tuleepi uunista ulos.
Vattu ku on karmee nälkä jo!
Silmä kirkas,käsi vakaa;
Vinetto sen takaa

Team Sämpylänsyöjät
Avatar
sampukka
Mr. Valkosipulipuristin
Viestit: 3521
Liittynyt: 21:54:25 13.11.2005

Viesti Kirjoittaja sampukka »

2 tuntii 40 minsaa ja eiku syömää!

T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.

Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
karppa2
Viestit: 344
Liittynyt: 12:27:36 06.10.2006
Paikkakunta: valkeekoski

Viesti Kirjoittaja karppa2 »

Minäkin tehin kilon pötkön, lapsetkin tykkäs.
Nih, näino!
Avatar
Remox
Mr. KMC Metaani
Viestit: 1060
Liittynyt: 12:15:31 15.10.2008
Paikkakunta: Valkeakoski/Nokia

Viesti Kirjoittaja Remox »

millasia mausteita ootta laittanu ja millasia määri tiettyyn määrään jauhelihaa.??
Avatar
sampukka
Mr. Valkosipulipuristin
Viestit: 3521
Liittynyt: 21:54:25 13.11.2005

Viesti Kirjoittaja sampukka »

Nyt laitoin n. sata rammaa aromisuolaa ja 35 ml pippuria 1,4 kiloon lihaa.
Hyvä tuli miusta noilla määrillä.

T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.

Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Avatar
DC
Vertikaali Jigaaja
Viestit: 6416
Liittynyt: 19:43:17 20.04.2005
Paikkakunta: ääpnaaknaK

Viesti Kirjoittaja DC »

aromisuolaa reilusti
grillimaustetta
valkosipulijauhetta
pihvimaustetta
chiliä
cayannepippuria

Seittemältä pois uunista ...

Saapi nähdä mitä tulee :roll:
Kyllä vintillä leipää olis... muttaku lapset söi portaat!
Avatar
joppe
Uimaopettaja
Viestit: 1787
Liittynyt: 20:51:00 07.11.2005

Viesti Kirjoittaja joppe »

monta kertaa ollut mielessä ja nyt kokeilin. olin hieman laiska ja en jaksanut vaivata ihan älyttömästi taikinaa. ja pötkylää en oikein kovin tiukaksi paketiksi saanut. aina kun alkoi pakettia tiukkaamaan niin foliot antoi periksi jostain . ilmeisesti nuukailin folio kerroksissa 3 kertaa normipaksuinen folio päällekkäin... 3.5 tuntia ollut uunissa. kohta otan pois
Avatar
joppe
Uimaopettaja
Viestit: 1787
Liittynyt: 20:51:00 07.11.2005

Viesti Kirjoittaja joppe »

maku ihan ok.. ilmaa oli jäänyt pötkylään.. huoemenna nähdään että maistuuko
Avatar
qwerty_88
KMC käkikello
Viestit: 1231
Liittynyt: 18:11:55 14.12.2006
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja qwerty_88 »

ite ainakin ensin tiivistän sen pötkylän leivinpaperilla. Kestää paremmin ku folio. Sit tiivis pötkö foliolle ja vielä viimeistelyt. 2 folioo oon yleensä laittanu..
"Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne" (Shaw)
haulikko
Muotiguru
Viestit: 427
Liittynyt: 17:38:37 06.06.2006
Paikkakunta: lihakylä

Viesti Kirjoittaja haulikko »

Stobe_ kirjoitti:Moneen kertaan on tullut keeboa väännettyä, on se vaan maukasta. Voisi taas pitkästä aikaa tehdä. Tässä annoskuva reilun parin vuoden takaa.
voisin kuvitella että tulee aikas iso paska kun ton ahtaa kitusiin...
Siikahan se siellä!!!
Saimi
Viestit: 16
Liittynyt: 22:26:51 11.12.2008
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja Saimi »

haulikko kirjoitti:Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.

Kuulostaa liian hyvältä! Ettet vaan olis Dööner?
haulikko
Muotiguru
Viestit: 427
Liittynyt: 17:38:37 06.06.2006
Paikkakunta: lihakylä

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja haulikko »

Saimi kirjoitti:
haulikko kirjoitti:Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.

Kuulostaa liian hyvältä! Ettet vaan olis Dööner?
Enpäs oo dööner, enkä edes iskender
Siikahan se siellä!!!
Avatar
wishky
Kaappi-Insinööri
Viestit: 3920
Liittynyt: 06:58:37 06.03.2006
Paikkakunta: koti toistaiseksi

Viesti Kirjoittaja wishky »

siellä se uunissa pötköttelee, viäl puoltoista tuntia ja sit herkuttelee...
Etiopiassa kaikki muu on paskaa paitsi kusi...
haulikko
Muotiguru
Viestit: 427
Liittynyt: 17:38:37 06.06.2006
Paikkakunta: lihakylä

Viesti Kirjoittaja haulikko »

tekasin pitkästä aikaa. Nautasikaa ja hirveä, 50-50%. Kylhän se toimii.
Siikahan se siellä!!!
Avatar
MS_
Viestit: 256
Liittynyt: 19:39:48 10.11.2005
Paikkakunta: Ivalo

Viesti Kirjoittaja MS_ »

Aromisuola=natriumhydrolysaatti=teollinen maku. Työntääkää tuota vaikka perätuhtoonne, mutta älkää pliis ihmisravinnoksi "mausteeksi". Paskaa työntyy eri akselilta.
Avatar
Aavikkosammakko
PaMu "the Hand" Henry
Viestit: 3524
Liittynyt: 18:10:19 13.12.2005
Paikkakunta: Mansesteri
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aavikkosammakko »

Piiitkästä aikaa kebua!

Tänään valmiiksi, huomenna uuniin.

500g naudan jauhelihaa (alle 10% rasvaa)
500g lampaan jauhelihaa (alle 15% rasvaa)
~1/4dl mustapippurirouhetta
~35g(?) aromisuolaa
pari teelusikallista Cayenne-pippuria
bärry
Viestit: 23
Liittynyt: 11:46:13 14.07.2009

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja bärry »

Tuleko valkosipulipuli?
Kyllä Kiitos!
Eij oole!
Nyt menee talebaanit konkkaan todella hyvää settiä!!!!
Rupes käsivarret rehottamaan samantien!!!! :shock:
Avatar
JuhaV
Viestit: 720
Liittynyt: 14:04:39 13.11.2006
Paikkakunta: Espoo

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja JuhaV »

Pitkästä aikaa kebabbia tulollaan, 1200g jauhelihaa muotoutuu ihan justiinsa kahdeks tangoksi ja sitten vaan uuniin odottelemaan.
Avatar
jako
Viestit: 179
Liittynyt: 22:48:10 11.03.2007
Paikkakunta: Nummela

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja jako »

Näin se on ainakin tuoretta mulko mulko mulko

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1738177
Avatar
Teuge
Irstas baarimikko
Viestit: 1192
Liittynyt: 15:43:05 14.12.2005
Paikkakunta: VAHTO
Viesti:

Re: Tee se itse Kebab

Viesti Kirjoittaja Teuge »

Vihdoinkin sain aikaiseksi testattua. Kilo kakssataa lähti löylyyn. Aloitellaan ihan basicsetillä. Arska ja musta+valkopippuri.
Aion elää kunnes kuolen.
Vastaa Viestiin