Tee se itse Kebab
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
1,5kg jalka uunissa. Mausteina jotain punertavaa mömmöä, jota yksi palstalainen lähetti postin kautta. En tiedä olisiko se aine pitänyt käyttää sätkän kanssa, mutta päätin laittaa sen kuitenkin khebapbiin, kun en polta. Koska en luottanut tuohon punertavaan mömmöön, laitoin kaikkea muutakin maustetta sekaan. Kolmen tunnin päästä pitäisi kokeilla minkä makuista tällä kertaa siitä tuli.
Käytin vain toisen pussin. Sen lisäksi normaali määrä mustaa pippuria, valkosipulijauhetta, grillimaustetta, korianteria, kuminaa ja aromimaustetta.sursill kirjoitti:Kerro sitten polttiko paljon.
Tuota tuli nautittua varhaiskaalin kanssa (johon salaattimaustetta sekaan). Sitten keput päälle ja sen päälle vielä sweet-chili kastiketta sopivasti hölkytellen. Tuohon vielä muutamia jalapenoja koristamaan lautasen kulmaa.
Täytyy sanoa, että omaan makuuni sopiva setti eli voisin sanoa onnistuneeni kerrankin tekemään kepua. Täytyy mennä hakemaan lisää.
Virallinen punnituspäivä on huomenna, mutta sanotaan jo että tänään painoni oli 87,7kg. Tuli hieman syöpöteltyä viikonloppuna ja se syöpöttely jatkuu.
ei herran jumala ku voi tulla hyvä tuoksu uunista!!! puol tuntii viel ni pääsee uunista pois. Eka kokeilu.. mausteina kourallinen pippurisekotusta,puol pakettia aromisuolaa,muutama murskattu korianterin siemen ja mustapippuri ja vähän (alle ruokalusikallinen) chilijauhetta. 800g oli ihan liian rasvasta naudan jauhelihaa...(max20%)
"Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne" (Shaw)
Viikko sitten tein eka kerran ja maku oli loistava. Eukko valitteli vaan liiasta pippurin määrästä. On kyllä hyvä setti kun ranskalaisten ja salaatin kanssa veteli, hieman vielä kastiketta päälle lorautti niin se oli piste iin päälle. Uusi pötkylä uunissa, yhdeksän aikaan pitäis olla valmis. Pakko kai laittaa sen jälkeen ranskikset uuniin, alkaa sen verta hyvä tuoksu nousemaan uunista.
- Rankaisija
- Viestit: 507
- Liittynyt: 16:56:49 26.03.2006
Viimeksi muokannut Rankaisija, 13:34:47 04.12.2008. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
- Haukkivesku
- Viikonloppusavolainen
- Viestit: 4968
- Liittynyt: 17:10:08 26.04.2005
- Paikkakunta: hellsinki
- Viesti: