Tee se itse Kebab
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Perjantaina tuli taas värkättyä kaks 800g kankea emännän luona. Anoppikokelaalle ja emännän siskollekkin tuntu maistuvan!
Joka kerta kyllä onnistunu ihan helvetin hyvin...
Joka kerta kyllä onnistunu ihan helvetin hyvin...
"Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne" (Shaw)
Tekaisinpa itsekin ensimmäisen kerran, seuraavalla reseptillä;
700 g naudan jauhelihaa
500 g Meri-Lapin karitsan jauhelihaa
3 valkosipulin kynttä
1 tuore kokonainen chilipalko
mustapippuria myllystä
korianteria
juustokuminaa
paprikajauhetta
suolaa
Tsatsikikastiketta ja salaattia & pitaleipää. Punkkua. Hyvää tuli.
700 g naudan jauhelihaa
500 g Meri-Lapin karitsan jauhelihaa
3 valkosipulin kynttä
1 tuore kokonainen chilipalko
mustapippuria myllystä
korianteria
juustokuminaa
paprikajauhetta
suolaa
Tsatsikikastiketta ja salaattia & pitaleipää. Punkkua. Hyvää tuli.
2 tuntii 40 minsaa ja eiku syömää!
T: Sami
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Nyt laitoin n. sata rammaa aromisuolaa ja 35 ml pippuria 1,4 kiloon lihaa.
Hyvä tuli miusta noilla määrillä.
T: Sami
Hyvä tuli miusta noilla määrillä.
T: Sami
Devonit ja niihin liittyvä kirjallisuus kiinnostaa.
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
Tuolta löytyy tekeleitäni.
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtop ... 17&t=53652
monta kertaa ollut mielessä ja nyt kokeilin. olin hieman laiska ja en jaksanut vaivata ihan älyttömästi taikinaa. ja pötkylää en oikein kovin tiukaksi paketiksi saanut. aina kun alkoi pakettia tiukkaamaan niin foliot antoi periksi jostain . ilmeisesti nuukailin folio kerroksissa 3 kertaa normipaksuinen folio päällekkäin... 3.5 tuntia ollut uunissa. kohta otan pois
ite ainakin ensin tiivistän sen pötkylän leivinpaperilla. Kestää paremmin ku folio. Sit tiivis pötkö foliolle ja vielä viimeistelyt. 2 folioo oon yleensä laittanu..
"Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne" (Shaw)
Re: Tee se itse Kebab
haulikko kirjoitti:Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.
Kuulostaa liian hyvältä! Ettet vaan olis Dööner?
Re: Tee se itse Kebab
Enpäs oo dööner, enkä edes iskenderSaimi kirjoitti:haulikko kirjoitti:Joka jätkä osaa tehä tän, niin myös minä; http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm Tuleepahan perkeleen hyvää ruokaa. Muutamat kebabit paistellu ja hyvää on. Kannattaa tosta ohjeesta poiketen paistaa 4 tuntia-->helpompi leikata.
Kuulostaa liian hyvältä! Ettet vaan olis Dööner?
Siikahan se siellä!!!
- Aavikkosammakko
- PaMu "the Hand" Henry
- Viestit: 3524
- Liittynyt: 18:10:19 13.12.2005
- Paikkakunta: Mansesteri
- Viesti:
Re: Tee se itse Kebab
Tuleko valkosipulipuli?
Kyllä Kiitos!
Eij oole!
Nyt menee talebaanit konkkaan todella hyvää settiä!!!!
Rupes käsivarret rehottamaan samantien!!!!
Kyllä Kiitos!
Eij oole!
Nyt menee talebaanit konkkaan todella hyvää settiä!!!!
Rupes käsivarret rehottamaan samantien!!!!
Re: Tee se itse Kebab
Pitkästä aikaa kebabbia tulollaan, 1200g jauhelihaa muotoutuu ihan justiinsa kahdeks tangoksi ja sitten vaan uuniin odottelemaan.
Re: Tee se itse Kebab
Näin se on ainakin tuoretta mulko mulko mulko
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1738177
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1738177
Re: Tee se itse Kebab
Vihdoinkin sain aikaiseksi testattua. Kilo kakssataa lähti löylyyn. Aloitellaan ihan basicsetillä. Arska ja musta+valkopippuri.
Aion elää kunnes kuolen.