Sivu 1/1

KOKIN JA KALAMIEHEN VEITSET

Lähetetty: 22:01:11 21.01.2008
Kirjoittaja nypy
minkäslaisia veitsiä te käytätte keittiössä ja kalassa?

itsella keittiössä sanellia lähinnä ja swiboa,victorinoxia ja joku saksalainen lisäksi

Lähetetty: 06:27:43 22.01.2008
Kirjoittaja Tyrä
Sinä ne jo oikeastaan luettelitkin :) Joku Marttinin ja Buck:in filetti mulla on mainitsemiesi lisäksi ja pari Dick:iä sekä laatikollinen muita joita en käytä.

Lähetetty: 07:11:43 22.01.2008
Kirjoittaja Jyffe
Tommi-puukkoa ja Moraa.

Lähetetty: 02:48:33 24.01.2008
Kirjoittaja ma^ko
Pari italiaanoa, pari japsia, pari epsanjalaist.... jokunen fiskarssi, joku svibo ja kuusamon uistimen veitsi jost tykkään yleisveitsenä kovin.

Lähetetty: 03:05:27 24.01.2008
Kirjoittaja psy1
Ei o toi kokailu niin veressä että oisin ostellu jotain hipoja. Perintö kalleuksilla mennään :)

Lähetetty: 04:24:50 24.01.2008
Kirjoittaja JuhaL
Onko abon epsanjalaiset Arcos-merkkisiä? Mulla on Arcos 9" kokkiveitsi, ja sitä tulee paljon käytettyä, vaikka iso ja painava onkin (tai ehkä juuri siksi).

Kalalle Swiboa ja F.Dickiä.

Lähetetty: 22:33:53 24.01.2008
Kirjoittaja ma^ko
Toinen on tämmöttinen Arcos:

Kuva

Toinen on joku vallan muun merkkinen/merkitön, ostettu paikanpäältä, sellainen keskikoinen yleisveitsi.

Lähetetty: 22:37:41 24.01.2008
Kirjoittaja MrQuis
Fiskarsia, Sanellia, Victorinoxia ja muutama joku tunnistamaton täysmetallinen veitsisarja (sain lahjaksi).

Lähetetty: 23:11:09 24.01.2008
Kirjoittaja JuhaL
Mun Arcos on tällainen saksalaismallinen peruskokkiveitsi: http://www.arcos.es/es/productos/detall ... php?id=138

Lähetetty: 10:06:08 25.01.2008
Kirjoittaja aaAAaa
Zwillinger, Sabatier. Joku japsi pitäis hommaa, mut ku hyvät on niin pirun kalliita... (Mac tai Global)
Kaloille pitäis hankkia uus Swibo ku vanhalle kävi huonosti.

Lähetetty: 18:30:09 25.01.2008
Kirjoittaja ArtoL
File veitsinä on kaksi (erilaista ) Wengeriä. Toinen suora toinen käyrä. Yksi Swibo löytyy suoralla terällä. Joku Fiskarssin tekellekin löytyy.

Kokkiveitsinä on pari Sanellia ja jokunen Fiskars.

Lähetetty: 22:32:30 25.01.2008
Kirjoittaja Mikey
Fileet Vempuloin Victorinoxilla, Swibolla ja Marttiinilla. Mun hoviteroittajana toimii Kesis ja juuri siitä johtuen ei parane itseensä leikata, voi peukalo irrota...

Lähetetty: 23:50:41 25.01.2008
Kirjoittaja Prinssi
Ahvenen perkuuseen lähinnä kunnon helppoterotteinen Mora ja fileisiin täl hetkel joku Rapakalan pilipaliviletti. Synttärisankari ku sattu pistämään sen kunnollisen roskikseen vahingossa yhen filee-kerran jälkeen :oops:

Edellinen Rap.. vai Nor m.rk men poikki kuhaa fileoidessa?

Kaikist paras itellä joku tunnistamaton "leipäveihti" täl hetkel, siis ainaki hiukka isommalle kalalle.
Sipasu pari timantilla ku tylsyy, ni awot.

Emo ei oikee hyväksy ns. leipä ja filepuukon samankäyttöisyyttä :mitaviddua:

Lähetetty: 18:15:18 26.01.2008
Kirjoittaja ArtoL
Prinssi kirjoitti:
Emo ei oikee hyväksy ns. leipä ja filepuukon samankäyttöisyyttä :mitaviddua:
Emosi on aivan oikeassa, en minäkään hyväksy samakäyttöisyyttä.
Fileveitsellä ei kyllä leipää leikata, sen enempää kuin mitään muutakaan sellaista mihinkä veitseä ei ole tarkoitetu. File veitsellä vedetään kalasta fileitä eikä mitään muuta!

Lähetetty: 20:21:56 26.01.2008
Kirjoittaja Emppai
Paras veitsenteroitin on ehdottomasti vulkanus. Toi taskumalli on todella helppo käyttää ja kulkee kätevästä mukana. Käytän viikottain ja ei paremmasta väliä. Kolmesta neljään vetoa ja yksi veto kierteen poistamiseks ja avot mun kelpaa..

http://www.lumenex.fi/product_catalog.php?c=94

Re: KOKIN JA KALAMIEHEN VEITSET

Lähetetty: 16:24:21 26.06.2016
Kirjoittaja Sostakovits da Silva
Saa nähä, pistinkö käteni paskaan. Hyvin kulkee laukussa tai repussa mukana. Säilytyslaukku tarranauhoilla: sisältää 15 cm ja 20 cm fileerausveitsen, yleisveitsen ja veitsen teroittimen. Veitsen teroittimen sormiosa/aukko olisi saanut näin mututuntumalla suurempi, on vähän kuin pygmeille tarkoitettu, kun teroittaa niin saa olla varovainen. On mulla tämmöinen reilu 15 vuotta sitten Kuopion kalaryssäyksestä ostettu veitsen/kautta saksien teroitinkin, jos ei tuo mukana tullut veitsen teroitin pelitä.
Eipä tuo setti pahanhintanen ollut. Kaippa nuilla fileeraan jokusen kalan.

Re: KOKIN JA KALAMIEHEN VEITSET

Lähetetty: 17:22:19 05.01.2017
Kirjoittaja Jami-
Wusthofin veitseillä mennään.

Re: KOKIN JA KALAMIEHEN VEITSET

Lähetetty: 18:08:00 09.01.2017
Kirjoittaja OOh!No
Aika monta vuotta sitten tuli kirjoitettua tälläinen kirjoitus:

Tuli hankittua tuollainen lyhyt teräinen keraaminen mastrad, ja kyllähän on terävä!
Perinteiset terävyystestit sanomalehteen, kynteen ja hiuksiin menivät kohtuu hyvin, mutta viilto tomaattiin oli kyllä jo eri planeetalta kuin teräksellä... Turha tota on enempää muille selitellä kokeilkaa itte!

Ja tässä jälki kommentteja:
- veitsi on edelleen ihan törkeen terävä.
- kukaan ei pysty terottaa metallia noin teräväks!
- olen käyttänyt lähinnä tota vain kurkun ja tomaatin leikkaukseen
- ihan huikee veitsi
- en suosisittele ainoaksi retki veitseksi...