Sivu 1/1

Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 21:23:48 24.09.2008
Kirjoittaja hopeatukka
On se hyvä että saa edes kerran vuodessa maistella noita nahkisia. Täällä ylänkömailla tuo on senverran harvinaisempata herkkua, että arimmat paikalliset pukkaavat paskat pöksyihin nähdessään noita ja jos koettaa tarjotella maistiksi, niin nehän perkele saattavat lyödä.

Jos asuisin tuolla rantaruottalaisten mailla, niin minen muuta söisikään kun noita nahkisia. Jos pers. kestäs.
Söishäntä vaikka vain kerran viikossa, mutta hyvin. On ne niin riettaallisen hintavia.

Ite pidän kaikkein eniten kun saa lämpimänä napostella sitä hiillosnahkista, mutta eipä itketä syödä etikkamarinoitujakaan.

Miten muilla? Oksettaako, vai onko kyseessä elämää suurempi nautinto?

Lähetetty: 21:45:06 24.09.2008
Kirjoittaja Kosu
Parasta mitä joesta saa... Omiksi tarpeiksi on tullut joskus pyydettyä ja ne vasta niitä hyviä onkin :love:

Lähetetty: 21:52:03 24.09.2008
Kirjoittaja munapata
:shock: Jääköön väliin :moon:

-munapata

Lähetetty: 08:53:44 25.09.2008
Kirjoittaja aaAAaa
Aijaijai... olen daivaassa

Nahkiaisaikana tuppaan aina suunnittelemaan reissun äidin sukulaisten luo Poriin. Menomatkalla yx kerppo matkaevääks ja kotimatkalla kax tuliaisiksi. Sinappisoosia hiukka kylkeen ja parempaa ei oo!

Tahtovat vaan olla hiukka tyyriitä nykyään, täytyis tunkea vaikka kosun apajille joskus.

Lähetetty: 23:05:32 01.10.2008
Kirjoittaja karttuiivari
Onne nii hyviä..ainu vika on se että niitten syömistä ei malta lopettaa eli jostain syystä parinkymmenen jälkeen tuloo huono olo :shock:

Lähetetty: 21:52:53 02.10.2008
Kirjoittaja hopeatukka
Liekö sillä ohessa nautitulla liemellä joskus vaikutusta asiaan?
Tosin viime syksynä kävi juuri noin, himooni vetelin niitä etikkamarinoituja aimo annoksen ja tuli kyllä hiivatin huono olo. Ei piruvie haluttanut pitkään aikaan suuhunsa pistää. Semmosia vinkeitä röyhtäsyjä pääsi ja perse laulo kuin se sotatorvi.
Olisko se etikka jotenkin syypää tuohon?

Lähetetty: 05:22:09 03.10.2008
Kirjoittaja Tyrä
Ilman nahkiaisia ei joista saisi muuta hyvää kuin vettä sähkövoimaloihin. Nahkiainen on hyvää...

Lähetetty: 11:25:56 03.10.2008
Kirjoittaja karttuiivari
Se on just se etikkamarinaari nahkiainen josta tulee huone olo jos syö yli kymmenen kipaletta kerrallaan. Iliman marinaaria kestää syödä parikymmentä ennenku alakaa pötsi laulamaan. :D

Lähetetty: 19:37:40 11.11.2008
Kirjoittaja kitkaton
Ei kait ne kalamiehet itse matoja syö ? :shock:

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 13:14:09 06.02.2012
Kirjoittaja Apena
Kalaherkku parhaasta päästä on nahkiaispehtoorin hiilillä valmistamat nahkiaiset!
Edith;(Kuva Kokkolasta)

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 16:52:02 06.02.2012
Kirjoittaja juhamj
On herkkua, on herkkua! Rasvaista ja hyvää, tykkään!

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 23:57:56 09.02.2012
Kirjoittaja Holmes
Saako noita kalamarkkinoilta hesassa? Vai onko sesonki silloin ohi?

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 14:30:14 10.02.2012
Kirjoittaja DC
Kosks tuo nahkiainen ei oo rauhoitettu?
syksystä talveen noita voipi ostella tai pyytää.

Vaikkei kala ookkaan niin erittäin maukas ja hyvä, jos siitä tykkää ...
Minä kyllä tykkään muutaman kuuman napostella pari-kolme kertaa syksyssä.

Pirskales vaan kun on noidenkin hinnoissa markat muuttneet suoraan euroiksi.

- eero -

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 21:58:32 10.02.2012
Kirjoittaja Jukkis69
Joskus nuorena miehenä kun ankaran baarireissun jälkeen jostain luukusta Oulun ytimessä sattui heräämään, niin monesti tuli mentyä aamusella Oulun kauppahalliin napsimaan maistiaisina etikkanahkiaisia. Säälistä varmaan aina antoivat. Helpotti kohmeloa ihmeesti :D Tosi herkkua nuo kärmekset on etikassa ja grillattuna!

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 22:31:20 13.02.2012
Kirjoittaja juhamj
Tollasia kun olis kaikki isossa kerpussa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012021 ... 3_uu.shtml, niin olis hinnalle vastinetta, ja syömistä. Nam!

Re: Nahkiaisia nam!

Lähetetty: 00:03:00 11.03.2012
Kirjoittaja Lohi
Aivan järkyttävää kuraa. Kerran maistanu ja toista kertaa en noita suuhuni laita. Se jälkimaku mikä maistuu tunteja syömisen jälkeen, on jotain niin kuvottavaa mitä ei voi sanoin kuvata.

Ne ketkä tykkäävät, rakastavat niitä ja toiste päin vihaajien kesken. Niinkuin monessa muussakin ruokalajissa.