Sinappi vinkkiä
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
- Holmes
- Asfalttiviidakon Vaeltava Aave
- Viestit: 2205
- Liittynyt: 19:32:43 10.11.2006
- Paikkakunta: Hellsingfors
Sinappi vinkkiä
Tein tänään possun sisäfilettä joulukinkkua odotellessa. Hyvää oli. Vannoutuneena Coleman`s sinapin ystävänä päätin kokeilla jotain uutta. 2008 testivoittajaa, eli Ruukkikylän herkut valmistamaa MADEIRA SINAPPIA. Upeaa sinappia. Aluksi mieto ja lopuksi kunnon jälkipotku. Suosittelen, parempaa ei kinkulle tällä hetkellä löydy! (kaapissa 16 erilaatua sinappia+omat tuotokset)
Mä tein tänään sinappia seuraavasti:
2 kananmunaa, desi kermaa, desi auran sinappijauhetta, reilu puol desiä sokeria, pari ruokalusikallista hunajaa, ja n. 6-8 cm raita valmista wasabia päälle ja huolellinen sekoitus ja levy kuumaksi. Saa kiehahtaa minuutin (sekoita jatkuvasti) ja sit pois levyltä ja hiukan jäähdyttyään purkkiin jonka pohjalla oli kaksi pientä valkosipun kynttä. Huomenna sekoitus ja samoin ylihuomenna ja sit on valmis. Joku päivä teen vielä toisen ja siihen en laita wasabia, vaan ruokalusikallisen sauhujuomaa tai konjakkia, tai voi olla että teen kaks satsia ja kokeilen miten toi sauhujuoman luraus toimii. Konun kanssa on testattu ja toimii oikein hyvin.
2 kananmunaa, desi kermaa, desi auran sinappijauhetta, reilu puol desiä sokeria, pari ruokalusikallista hunajaa, ja n. 6-8 cm raita valmista wasabia päälle ja huolellinen sekoitus ja levy kuumaksi. Saa kiehahtaa minuutin (sekoita jatkuvasti) ja sit pois levyltä ja hiukan jäähdyttyään purkkiin jonka pohjalla oli kaksi pientä valkosipun kynttä. Huomenna sekoitus ja samoin ylihuomenna ja sit on valmis. Joku päivä teen vielä toisen ja siihen en laita wasabia, vaan ruokalusikallisen sauhujuomaa tai konjakkia, tai voi olla että teen kaks satsia ja kokeilen miten toi sauhujuoman luraus toimii. Konun kanssa on testattu ja toimii oikein hyvin.
Oiskohan se Blue Dragonin tuubi. Myydään pahviboksissa jonka sisällä on läpinäkyvä tuubi. Merkistä en ole ihan varma,kun wasabia löytyy aina jääkaapista. Tulee aika usein tehtyä sushia ja eukko hoitaa useimmiten kaupassa käynnin. Tossa keittäessä nenä aukeaa suht mukavasti, mutta maut tasaantuu purkissa.
- ma^ko
- Überbesserwisser
- Viestit: 4622
- Liittynyt: 19:25:25 21.04.2005
- Paikkakunta: Tsadin Maalaiskunta, Härmäland.
- Viesti:
Sinappi on simppeli, sekoitetaan sinappijauhoo ja sokeria, sokerin määrä sen mukaan kuin makeasta sinapista pitää. Sit lisätään chiliä oman maun mukaan. Sit nesteeks Jallua/konkkua/brandyä(Calva käy myös, tulee omppusinappia) senvert et rakenne sopiva. Tarjoillaan minkä vaan miesvihanneksen seurana.
><(((((°> <°)))))>< Lähes kaiken mitä insinööri on ryssinyt, ihminen voi korjata. ><(((((°> <°)))))><
Emppaille kävi tuo wasabi juttu sielun päälle! No, kyllä sä voit olla ihan hetero, vaikka sä sotketkin noita sinappeja.Emppai kirjoitti:Etkös sä syökkään sinappijauhetta sellaisenaan? Aika gay tollaset madeirat..
Ja mihis muuten sinapissa tarvitaan mitään kananmunia tai kermaa? Ja vielä keittämistä? Tuo on kyllä jo TOSI GAY!
Kunnon sinappi syntyy mukaillen tuota Abon reseptiä. Tosin tarvittaessa voi jättää viinakset pois ja korvata sen vaikka vodalla. Chilikään ei ole pakko. Tujua evästä saa ilmankin.
No jokainen tuunaa sinappinsakin oman maun mukaan. Ja toiset ne on vain niin gay...
Kaikki jotka kalastavat meritaimenta, syyllistyvät laillistettuun uhanalaisen lajin sukupuuton edistämiseen!
Tää on tuloillaan. Eilen laitoin maustumaan ja kohta pitäis mennä maistamaan ja sekoittamaan.Emppai kirjoitti:Mä tein tänään sinappia seuraavasti:
2 kananmunaa, desi kermaa, desi auran sinappijauhetta, reilu puol desiä sokeria, pari ruokalusikallista hunajaa, ja n. 6-8 cm raita valmista wasabia päälle ja huolellinen sekoitus ja levy kuumaksi. Saa kiehahtaa minuutin (sekoita jatkuvasti) ja sit pois levyltä ja hiukan jäähdyttyään purkkiin jonka pohjalla oli kaksi pientä valkosipun kynttä. Huomenna sekoitus ja samoin ylihuomenna ja sit on valmis. Joku päivä teen vielä toisen ja siihen en laita wasabia, vaan ruokalusikallisen sauhujuomaa tai konjakkia, tai voi olla että teen kaks satsia ja kokeilen miten toi sauhujuoman luraus toimii. Konun kanssa on testattu ja toimii oikein hyvin.
-
- EX-tURKUlainen rakkauden levä, vesien Jeesus
- Viestit: 791
- Liittynyt: 15:55:01 18.05.2006
- Paikkakunta: Espoo
- Viesti:
Sain juuri lahjaksi Aurajuustosinappia. Tämä on minulle uusi tuttavuus.
Tuoksu on ainakin aika lupaava. Huomenna kerron miltä maistui aurajuustosinappi kinkun kanssa.
Tuoksu on ainakin aika lupaava. Huomenna kerron miltä maistui aurajuustosinappi kinkun kanssa.
Viimeksi muokannut hannufox, 11:44:21 26.12.2008. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aina voi oppia uutta, varsinkin kalastuksesta
http://www.deltacafe.fi/
http://www.deltacafe.fi/
-
- EX-tURKUlainen rakkauden levä, vesien Jeesus
- Viestit: 791
- Liittynyt: 15:55:01 18.05.2006
- Paikkakunta: Espoo
- Viesti:
No niin pari päivää maisteltu aurajuustosinappia. Maku on ihan hyvää, joskin aika mieto mun makuun. Kuitenkin ihan käyttökelpoista kinkun kanssa. Mietoudesta johtuen tästä skiditkin tykkää
http://www.valio.fi/portal/page/portal/ ... tunnus=638
8)
http://www.valio.fi/portal/page/portal/ ... tunnus=638
8)
Aina voi oppia uutta, varsinkin kalastuksesta
http://www.deltacafe.fi/
http://www.deltacafe.fi/
- Vilttiketju
- HUUTO: Edvard Munch
- Viestit: 3052
- Liittynyt: 23:15:31 09.02.2006
- Paikkakunta: Hyvinkää
- Royal Trude
- Koko Kansan Tenaleidi
- Viestit: 15175
- Liittynyt: 20:17:16 06.11.2005
- Paikkakunta: Espoo, Tuusula, Keminmaa
- Viesti:
JUST olin kirjottamassa täysin samanluantosta kommenttia. Ehrottomasti parhainta mitä oon ikuna kinkun kanssa maistanu. Löytyy tualta.Vilttiketju kirjoitti:Täytyy tähän topkkiin kyllä tunkea...
Ehdoton helmi on kyllä Ruoveden Herkku Oy:n valmistama konjakkisinappi.Prkl ku on kinkun päällä hyvvöö...Emäntä toi jostain joulu torilta tätä sinappia.
Prkl ku alkaa harmittaa,ku kohta loppuu kesken.
Tälle sinapille 5 tähtee.
Tolla mää kuarrutin porsaan... ja juurikin nyt jäystän possua tuota päälle levitettynä... nam!
Piiloteksti