Itselläni on sellainen ongelma että kynsiin jää silloin tällöin tuota vahvempaa käen alkuainetta.
Kaikenmoisia marjakokeiluja on tehty, lakkalikööri on kotikutoisena loistavaa, mutta alla on ohje jota esim. nimim. chef saattaa arvostaa.
Lirittele 2l lasitölkkiin pullo >90%, loivempikin käy, mutta ei alle 60%.
ripusta appelsiini roikkumaan viinan päälle, niin että se ei koske viinaan.
Laita kansi tiiviisti päälle, (Suomessa ei suosita enkelinosuuksia, toisin kuin Skotlannissa )
jätä huoneenlämpöön 2-3 viikon ajaksi, poista appelsiini, laimenna sokerivedellä 40-50% tasoon 0.25-0.5kg sokeria/litra tätä jaloa juomaa, hyvät herrat, ja muutkin lukijat, olette juuri sorvanneet cointreau.ta...
viinalla leikkimistä
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
viinalla leikkimistä
Strumffia strumffaava strumffi...