Paras makkara!
Alueen säännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Kuinka tehdään maailman paras kalasoppa?.... Mitä tarvitaan savolaiseen kalakukkoon. Kaikki reseptit ja murkinavinkit...
Kalamies.com foorumin yleissäännöt
Re: Paras makkara!
Hakalan Suomilenkki.
Jos ei vielä oo mainittu.
Ja vaikka oliskin...
- eero -
Jos ei vielä oo mainittu.
Ja vaikka oliskin...
- eero -
Re: Paras makkara!
Kivikylän Löylylenkki on loistava tuttavuus. Halpaa, 1,69e paketti. Ite tykkään valmistaa ton nimenomaan kokonaisena kiekurana, paistipannulla toiseks korkeimmalla lämmöllä kannen alla paistettuna. Kun laittaa makkaran tulille, niin päälle ripaus cayannepippuria ja timjamia. Öliiviöljyä tilkka...NAM! Pinnasta tulee rapsakka, ja cayanne antaa kivaa tulisuutta, mutta ei liikaa. Kokeilkaa!
Re: Paras makkara!
Kotivaran kärkkäri, sinappia sipulia ja puolen litran maito. Aivan ehdoton herkku. Ensi viikolla pääsen taas Ouluun ja heti Hintan grilliin syömään
Re: Paras makkara!
Etiopiassa kaikki muu on paskaa paitsi kusi...
Re: Paras makkara!
Mun kommentti yllä
- Kuksankaataja
- Viestit: 8
- Liittynyt: 16:14:45 26.02.2012
Re: Paras makkara!
Palviryynäri ehdottomasti reppuun kun kalaan lähtee ja parit oluset !!
Re: Paras makkara!
Jämin Rahtipalvin Riistamakkara
- E.N.Hääppönen
- IVRAN Saunabad
- Viestit: 5850
- Liittynyt: 18:38:19 05.09.2006
- Paikkakunta: Iivantiiran Ypykkä, kukkiva tölli.
- Viesti:
Re: Paras makkara!
Tämä on varmaan suomen huonoin makkara.
Atrian Punainen lenkki ei sisällä lainkaan lihaa. Ainoastaan luista koneellisesti irroitettuja osia ja muuta roipetta.
Atrian Punainen lenkki ei sisällä lainkaan lihaa. Ainoastaan luista koneellisesti irroitettuja osia ja muuta roipetta.
Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa unohtaa.
Re: Paras makkara!
Höpö Höpö juttu Hääppöseltä...E.N.Hääppönen kirjoitti:Tämä on varmaan suomen huonoin makkara.
Atrian Punainen lenkki ei sisällä lainkaan lihaa. Ainoastaan luista koneellisesti irroitettuja osia ja muuta roipetta.
Atria Punaisen lihapitoisuus on 39 %
You’ll Never Walk Alone - Liverpool FC
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
Re: Paras makkara!
Benjamin Lihatorin makkarat. AuraGrilli, TulinenGrilli, Ryynäri siinä on parasta makua!!
Re: Paras makkara!
Munkin mieelestä punanen voittaa selvästi sinisen... siis makkaroissa 8)
Re: Paras makkara!
Punanen selvästi parempi, kun sinisessä on sorruttu ahneuteen ja reseptiä muutettu. Sinistä ei nykyään syö sikakaan kiljumatta.DC kirjoitti:Munkin mieelestä punanen voittaa selvästi sinisen... siis makkaroissa 8)
Itse kun tekee niin saa juuri niin hyvän, kun osaa tehdä.
- E.N.Hääppönen
- IVRAN Saunabad
- Viestit: 5850
- Liittynyt: 18:38:19 05.09.2006
- Paikkakunta: Iivantiiran Ypykkä, kukkiva tölli.
- Viesti:
Re: Paras makkara!
Joo, näin taitaa olla. Väärää infoa olen antanut itseni ymmärtää.Wstrand kirjoitti:Höpö Höpö juttu Hääppöseltä...E.N.Hääppönen kirjoitti:Tämä on varmaan suomen huonoin makkara.
Atrian Punainen lenkki ei sisällä lainkaan lihaa. Ainoastaan luista koneellisesti irroitettuja osia ja muuta roipetta.
Atria Punaisen lihapitoisuus on 39 %
http://www.taloussanomat.fi/myynti/2011 ... 116375/135
Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa unohtaa.
Re: Paras makkara!
Piti lukea oikein moneen kertaan tuo uutisointi, enkä siltikään saanu siihen mitään järkeä.
Itse kun tekee niin saa juuri niin hyvän, kun osaa tehdä.
- Haukkivesku
- Viikonloppusavolainen
- Viestit: 4968
- Liittynyt: 17:10:08 26.04.2005
- Paikkakunta: hellsinki
- Viesti:
Re: Paras makkara!
Hääppönen sekoittaa normi ja kevytversiot keskenään...
"En minäkään ole aina oikeassa, mutta silloinkin muut ovat enemmän väärässä."
Re: Paras makkara!
Se on ISO synti tehdä, saatika ostaa mitään KEVYT-makkaraa
- jarppandeeri
- Viestit: 243
- Liittynyt: 19:20:39 15.03.2012
- Paikkakunta: Lohja
- Viesti:
Re: Paras makkara!
noita kivikylän makkaroita ja tapolan mustaa makkaraa tulee kyl syötyy mut en osaa sanoo kumpi on parempaa ku noi taistelee sen verran eri sarjoissa
Ei se ollut suuri, se oli valtava!
Re: Paras makkara!
hk sinisessä on eräkohtaisia eroja, veikkaisin riippuvan siitä onko makkara ollut jossain vaiheessa pakastettuna ennen kauppaan toimittamista. toisinaan hyvää ihan kylmänäkin, ja joskus maku niin pistävä ja rakenne hötö että kelpaa vain keittoon yms ruuanvalmistukseen.Typeyks kirjoitti:Punanen selvästi parempi, kun sinisessä on sorruttu ahneuteen ja reseptiä muutettu. Sinistä ei nykyään syö sikakaan kiljumatta.DC kirjoitti:Munkin mieelestä punanen voittaa selvästi sinisen... siis makkaroissa 8)
Re: Paras makkara!
suurin tekijä makuun on kuori, eli tämän makkaran kuorta ei saisi käristää mustaksi, vaan makkara pitää kypsentää hitaasti miedolla lämmöllä.aaAAaa kirjoitti:Mää en kans ymmärtäny mitä erityistä tossa huiluntuhtissa oli, ei se ny pahaa ollu, mut ei mitenkään jäänyt mieleenkään.
- Haukkivesku
- Viikonloppusavolainen
- Viestit: 4968
- Liittynyt: 17:10:08 26.04.2005
- Paikkakunta: hellsinki
- Viesti:
Re: Paras makkara!
Mulla ei ole parasta makkaraa.
On paljon hyviä makkaroita ja ne sopii täysin eri
käyttötapoihin.
Mä olen sitä mieltä että grillissä ja nuotiolla paistetun
makkaran pitää olla NS. B-laatuista. Lihapitoisuus alle 50.
Grillimakkarassa pitää olla jauhoja...
Kyllä a-luokan makkarakin on grillattuna ihan jees
mutta ei mun makunystyröitä heilauta kuten huonommat veljensä.
Pannulla tykkään paistaa ryynäreitä sekä saksalaisia
maustemakkaroita bratwursteja/ tyringerin makkaroita.
Keitossa ehdottomasti hk sininen siten että pinta on paistettu kiinni pannulla.
Mummulta opittua.
Sitten on ite valmistetut makkarat joihin suhtautuu aidolla lemmellä.
On paljon hyviä makkaroita ja ne sopii täysin eri
käyttötapoihin.
Mä olen sitä mieltä että grillissä ja nuotiolla paistetun
makkaran pitää olla NS. B-laatuista. Lihapitoisuus alle 50.
Grillimakkarassa pitää olla jauhoja...
Kyllä a-luokan makkarakin on grillattuna ihan jees
mutta ei mun makunystyröitä heilauta kuten huonommat veljensä.
Pannulla tykkään paistaa ryynäreitä sekä saksalaisia
maustemakkaroita bratwursteja/ tyringerin makkaroita.
Keitossa ehdottomasti hk sininen siten että pinta on paistettu kiinni pannulla.
Mummulta opittua.
Sitten on ite valmistetut makkarat joihin suhtautuu aidolla lemmellä.
"En minäkään ole aina oikeassa, mutta silloinkin muut ovat enemmän väärässä."
Re: Paras makkara!
Tässä kohtaa komppaan VeskuaHaukkivesku kirjoitti:
Mä olen sitä mieltä että grillissä ja nuotiolla paistetun
makkaran pitää olla NS. B-laatuista. Lihapitoisuus alle 50.
Grillimakkarassa pitää olla jauhoja...
Kyllä a-luokan makkarakin on grillattuna ihan jees
mutta ei mun makunystyröitä heilauta kuten huonommat veljensä.
Jos haluan lihaa, niin sitten heitetään sitä grilliin.
Vielä parempi grillittavassa tai nuotiolla käristettävässä makkarassa on, että se rasva sieltä valuu kun käristää ja siitä puraiset... nam nam.
Nuoruudesta - ja siitä on jo jonkin aikaa - on mieleen jäänyt Trip-lenkki.
Sitä kun pojankoltiaisena mökillä nuotiolla käristi kunnolla ja haukkasi, niin se oli just tuota.
Parempaa ei ole tullut enää monistakaan merkeistä vastaan.
You’ll Never Walk Alone - Liverpool FC
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
Champions League: 1977 1978 1981 1984 2005 UEFA Cup 1973 1976 2001
League Champions 1901 1906 1922 1923 1947 1964 1966 1973 1976 1977 1979 1980 1982 1983 1984 1986 1988 1990
Re: Paras makkara!
palvi ryynäri täyttävää ja todella hyvää . lihamakkarat (kuten savu-pekoni, habanero ja valkosipuli) menee vaikka nuotiolla , jauhomakkaratkin kyllä menee mutta ei oikein maku iske...
Mitähän sitä vappuna söisi
Mitähän sitä vappuna söisi
Re: Paras makkara!
X-tra Grillimakkara ihan huippu! Mahtava savuaromi. Lihapitoisuus 11% eli alkaa olla jo makkaraa. Nuotiolla melkeimpä aina viime talvena ja hyvin maistui. Eikä oo hinnalla pilattu. Kabanossin hinnalla saa jo 3 pakettia X-traa.