Sivu 3/3

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 19:42:56 23.08.2013
Kirjoittaja Rinne
En syö enää koskaan mitään muuta.. Huomenna pitää vielä testaa toi tortilla-aurajuusto hässäkkä, mut voi vi**u miten hyvää..

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 14:05:00 30.08.2013
Kirjoittaja Rinne
Ja taas pääsi kilon klönttiä possua lämpöseen.. :3

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 15:12:22 31.08.2013
Kirjoittaja lohjari
Ei sitä laajaa saderintamaa tullutkaan ja turhaan vietettyä lauantai päivä lähes sisällä, joten kokeillaan tästä mukaelmaa iltapäivän ratoksi.
Kaikki on oikeastaan uutta, uunilihat, coleslawit ja majoneesin tekokin. Jossain voi epäonnistua, mutta tuskin kaikessa.
Sämpylät ja tortillat olkoon kaupallista tekoa.
Liha meni savipataan ja porkkanoita ja sipulia reilusti ja pepperi peittää koko lihan, joten olkoon kääntelemättä nelisen tuntia 150 asteessa ja katsoo sitten.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 15:25:37 31.08.2013
Kirjoittaja Emppai
2.5 kg kassleria tuli just uunista ja aina kasa muuntuu kessin pohjalla pikku hiljaa lannoitteeksi. Röyh.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 17:32:37 27.09.2013
Kirjoittaja kapakala
Huomenna lähtee läski uuniin tällä reseptillä = > http://www.kevinandamanda.com/recipes/d ... avory.html . Tää vaatii vähän valmisteluja eli tänään joutuu hiukka säätämään... ja samaan syssyyn coleslaw hanssin tapaan maustumaan..http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.b ... apaan.html

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 18:37:22 27.09.2013
Kirjoittaja Deep
Lapa on kyllä hyvä tossa, harvoin vaan normikaupassa saatavilla.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 18:51:54 27.09.2013
Kirjoittaja kapakala
Deep kirjoitti:Lapa on kyllä hyvä tossa, harvoin vaan normikaupassa saatavilla.
Löytyy kyllä mutta ovat kovin ohkaisia, yleensä alle kiloisia kimpaleita. Kauppahalli ja läskiä löytyy aivan eri tavalla.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 07:29:30 29.09.2013
Kirjoittaja kapakala
kapakala kirjoitti:Huomenna lähtee läski uuniin tällä reseptillä = > http://www.kevinandamanda.com/recipes/d ... avory.html . Tää vaatii vähän valmisteluja eli tänään joutuu hiukka säätämään... ja samaan syssyyn coleslaw hanssin tapaan maustumaan..http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.b ... apaan.html
Jep,nyt löyty oikea resepti jossa on makua reilusti, suosittelen!

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 12:36:43 29.09.2013
Kirjoittaja joppe
tein Anssin ohjeella ja oli hyvää. viimeksi oli lapaa nyt oli kasleria. Kasler enemmän minun makuun..

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 17:42:33 29.04.2014
Kirjoittaja pääevä
2 kpl possunlapoja maustumassa ja aamulla savukaappiin, ekakerta tätäkin lajia nyt sitten ameeeriiikan malliin. Savustan papuja samalla kipossa mausteiden kera, mutta näin jossain ohjelmassa semmosta amerikkalaista maissihöystöä johon tuli irtomaissia ja jotain muuta sotkua sekaan, risettiä ei löyvy intervepistä, onko muilla kokemusta asiaan, apua kaipais pikaseen, tai huomiseks viimestään.... Kiitos jo etukäteen jos on vinkkiä heittää asiaan. :pliis:

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 19:52:40 29.04.2014
Kirjoittaja ak82
Hyviä reseptejä äijjät täällä vääntelee!

Pitänee itsekkin tuota savustusta kokeilla jollain köntsällä antamaan lisämakua. Kaloissa tullut tähän asti pysyttyä. Kaveri kehu aikoinaan kokeilleen kokonaisella kanalla ja oli kuulemma erittäin makuista. Suolavedessä oli ottanut suolan savustuksen jälkeen.

Jos muuten tampesterin alueella haluatte laatu lihaa niin suosittelen lämpimästi eminin lihakauppaa kalevassa. Kandee käydä nettisivut kurkkaan siellä löytyy lisää infoa. Saapi juurikin sellaisen köntsän kun haluaa. En nyt muista minkä maalainen kaveri oli mutta on mukava ja osaa takuulla hommansa. Lähiruoka kunniaan :D

Ps. Jos tämä nyt oli laitonta mainostamista niin pahoittelut ja modet saapi korjata viestiä jos tarvis? Ja niin mulla ei ole kytköksiä ko. Kauppaan.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 21:03:12 01.05.2014
Kirjoittaja pääevä
Meni nuo lihat ihan per.....lleen.... :evil: Oisko tuo vappu sitten sotkenu jotenkin... :mitaviddua: 12 tuntia savukaapissa, vesiastia alla antamassa kosteutta, niin semmosta tiukkaa palvilihaa niistä tuli.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 19:18:32 16.05.2014
Kirjoittaja Aavikkosammakko
Ostin ohimennen puoleen hintaan HK:n "pulled pork-ämpärin" jossa oli pari pussia valmista kastiketta ja reilu kilon köntti possua. Ei tuosta homma ainakaan helpommaksi tule, vaan saas nähdä miltä maistuu... Ruuanlaitosta nyt ei tässä kohtaa voi juuri puhua, mutta kun halvalla sai :) Saas nähdä mitä tuosta tulee.

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 21:01:03 16.05.2014
Kirjoittaja KariT
Tämmöstä vastaavaa on itekin tullut tehtyä. Ite oon laitanu sekaan ainakin kaljaa, Usalaista savunmakusta barbeque kastiketta (merkillä ei ole väliä), dijon sinappia, pippuria ja merisuolaa. Kaslerista tykkään ehkä enempi ku lavasta. Repimisen jälkeen oon keittäny sitten pannulla liemet revityn lihan kanssa kasaan ja tehny tarvittaessa viimesen silauksen mausteisiin. Sitten oon laittanu annosrasioihin pakkaseen jos alkaa joskus himottaa hamppari. Mielummin tätä tekee kerralla isomman satsin ja sama homma kun kalassa, että syö kohtuudella ni ei tuu överit ja maistuu huomennakin. Ja tämä oikeestaa onnistuu aina... Ja hamppariin tälläsen raskaan lihan lisäks kuuluu ainakin jotain rehua. Ihan sama onko coleslawta, tomaattia tai reilusti lehtisalaattia. Ja mielellään valkosipulikastiketta pikkasen. Ja hampparit grillataan vaikka pannulla käyttämällä, mutta ei ainakaan lämmitetä mikrossa. Paras hamppariresepti minkä oon löytäny löytyy linkistä.

http://sisaretkeittiossa.vuodatus.net/l ... issampylat

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 13:15:22 18.05.2014
Kirjoittaja Jami-

Re: Käsin revittyä possua ja täydellinen burgeri.

Lähetetty: 14:04:42 08.08.2015
Kirjoittaja sampukka
Kebapin kaveriksi palanen possua uuniin.
Huomenna sitten patongin välissä naamariin.

T: Sami