Pro Master -sukat on optimoitu  sesonkien mukaan

Pro Master -sukat on optimoitu sesonkien mukaan

Kalastuskolmio on erikoistunut kalastustarvikkeiden ohella myös kalastajille ja muille ulkona viihtyville tarkoitettuihin varusteisiin. Tälle kaudelle yritys esittelee kolmen Suomessa valmistetun sukan sarjan, jotka kulkevat osuvasti nimillä Myräkkä, Räntä ja Viima.

Nimet kuvaavat sukkien paksuutta ja samalla lämpöisyyttä. Puolipitkävartinen Viima sopii yleiskäyttöön vaelluksille, kalastukseen tai retkeilyyn noin 10-15 asteen lämpötiloihin, pitkävartinen Räntä on enemmän alku -ja loppuavovesikauden sukka ja niin ikään pitkävartinen Myräkkä soveltuu pilkkijäille tai kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin.

Sukkien materiaalina on merinovilla. Myräkässä sukkaan sekoitettu hieman bambuviskoosia tuomaan lisää eristävyyttä ja ilmavuutta. Kaikissa sukissa on nelikerrosrakenne, lämmin merinovillafroteepohja ja joustoneulos, joka pitää sukan paikoillaan.

Käytössä

Kokeilin koko huhtikuun ajan Räntä-mallia erilaisissa olosuhteissa. Venekalastuksessa ja siianonginnassa. Koronaviruksen takia tuli käytyä myös paljon pääkaupunkiseudun eri luontokohteissa kuten Meikossa patikoimassa vaelluskengillä. Saumaton kärki ei hierrä kun sukka on kunnolla paikoillaan.

En ole pessyt Räntä-sukkiani vielä kertaakaan, eivätkä ne lemua kovinkaan pahalle. Ne ovat myös kastuneet pariin kertaan. Merinovilla on siitä hyvä materiaali, että sukat voi tuulettaa kuten perinteisetkin villasukat. Ne ovat myös kastuneet pariin kertaan. 

Sukat ovat edelleen kuin uutta vastaavat. Hienoa kotimaista sukkaosaamista kannattaa kehua. Kaikkia sukkia voi myös varauksetta suositella kahluukalastuksessa käytettäviksi.

Hinnat: Viima noin 13 euroa, Räntä noin 15 euroa ja Myräkkä noin 16 euroa. Koot 40-42, 43-45 ja 45-48.

Lisätietoa www.kalastuskolmio.fi 

Teksti ANTTI ZETTERBERG Kuvat JANNE KOIVISTO

Pro Masterin kotimaista sukkamallistoa
Edellinen
Seuraava