Etusivu » Rhino BLX 65 bmr GPS -keulasähkömoottori taivasankkurilla
Uncategorized

Rhino BLX 65 bmr GPS -keulasähkömoottori taivasankkurilla

New kid in town! Eaglesin klassikkoviisu sopii hyvin Rhinon uuteen keulasähkömoottoriin. Kovasti kasvanut keulasähkömoottoreiden markkina saa tänä syksynä uuden pelurin luokkansa eniten työntövoimaa tarjoavasta moottorista.

Rhinon keula-asenteinen sähkömoottori on varustettu taivasankkurilla ja sen työntövoima on 65 lbs (520W/12V). Yleensä 12V-moottorit tarjoavat hieman mallista riippuen 45-55 lbs, joten kymmenen paunan lisäpotku on tuntuva ja voi monessa tilanteessa olla juuri olennainen. 

Moottorissa on manuaaliajon lisäksi kompassin mukainen ajo, navigointitila, ajonopeudensäätö, GPS-ankkuritoiminto ja reittipisteiden syöttö. Nopeusnäyttö ja reittitallennus (muistiin mahtuu jopa 16 toistettavaa reittiä). Pitkä 130 cm rikiputki on valmistettu kestävästä alumiinikomposiitista. 

Moottoria voidaan taittaa ylös ja sisään yhdellä vivun vapautuksella. Vapautusmekanismi vapauttaa ja lukitsee moottorin automaattisesti ilman turhia välivaiheita. Moottorin uintisyvyys on portaattomasti säädettävissä. 

Pakkauksesta löytyy langaton ja näytöllinen kauko-ohjain, jonka näppäimet ovat tukevat eivätkä painu vahingossa pohjaan esimerkiksi kaiteeseen tai ohjauspulpettiin nojatessa. Rhino BLX 65:n rakenne on tukeva ja se soveltuu hyvin myös suolaiseen veteen. 

Pakkauksessa lisäksi vakiona: moottori, kiinnitysalusta, kauko-ohjain sekä akkukaapelit (2 m) pikaliittimellä. 

Rhino BLX 65 bmr GPS

  • Työntövoima 65 lbs
  • Rikipituus 130 cm
    Paino 15 kg
  • Käyttöjännite 12V DC
  • 1599 euroa

Lisätietoa www.nordicsports.fi

Teksti ANTTI ZETTERBERG   Kuvat VALMISTAJA

Rhinon uusi keulasähkömoottori on 65 lbs työntövoimallaan luokkansa tehokkain. Kaukoohjaimessa on kunnon näppäimet ja näyttö.