Etusivu » Tarvikkeet säilöön siirrettävään Tremin kumiverkolliseen säilytyslokeroon
Uncategorized Varusteet

Tarvikkeet säilöön siirrettävään Tremin kumiverkolliseen säilytyslokeroon

Kalastajalla ja veneilijällä on jatkuva tarve säilyttää veneessä erilaisia tarvikkeita ja pikkutavaroita, joita tarvitaan, mutta jotka eivät voi olla esimerkiksi konsolissa tai lattialla pyörimässä. Läheskään kaikissa veneissä ei ole riittävästi niille riittävästi säilytystilaa. Siksi sitä pitää luoda lisää.

Italialainen Trem valmistaa laadukkaita venevarusteita ja heidän valikoimiinsa kuuluu myös erilaisia säilytysratkaisuita. Kumiverkolla varustettu säilytyslokero voidaan kiinnittää ruuveilla mihin tahansa veneessä on siihen tilaa tai muuten sopiva paikka.

Rosteriruuvit tulevat mukana myyntipakkauksessa ja varmistuksena löytyy vielä valmiit kaksipuoleiset teipit.

Pysyvyyden lisävarmistuksena löytyy vielä takaa kaksipuoleiset teipit valmiina.

Säilytyslokeron materiaali on sitkeää ja joustavaa kumia eikä se valkoisena kuumene auringossa. Materiaali on myös sellaista, joka kestää kylmää ilman kovettumista.

Lokero on kätevä kiinnittää paikoilleen kaksipuoleisella teipillä ennen ruuvausta.

Toimiva ratkaisu moneen käyttöön

Verrattuna esimerkiksi kangasverkollisiin säilytyslokeroihin, tässä kumisessa on monia etuja etenkin kalastajan näkökulmasta, sillä kumiverkollisessa voidaan säilyttää tarvittaessa myös uistimia. Uistimien koukut eivät nimittäin takerru kumiverkkoon. Ratkaisu muistuttaa osittain nykyaikaisia kumihavashaaveja, jonka takia ne ovatkin suosituimpia haaveja.

Mikäli lasikuitu on paksua kuten kuvan veneessä, on ruuveja varten hyvä porata apureiät, jolloin kiristäminen sujuu paremmin.

Lokeron mitat ovat 270 x 115 x 32 mm, joten se on täydellinen esimerkiksi aurinkolasien, hanskojen, työkalujen, pikkutarvikkeiden tai jo mainittujen uistimien säilytykseen.

Kätevä lisävaruste varsinkin vanhempiin veneisiin, joissa säilytystilat eivät ole tämän päivän tasalla.

Säilytyslokeron hinta on kohtuulliset 22,90 euroa. Lisätietoa https://maritim.fi/product/sailytyslokero-kumiverkolla